User Tag List

Sayfa 1/13 12311 ... SonSon
239 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Extreme Garaj

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Extreme Garaj

Ağustos ayı içerisinde FOX Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yeni bir reality showdan bahsetmek istiyorum.Pimp My Ride'ın Türk versiyonu.Tek farkları,kendi araçlarını satın alıp,bunları her hafta modifiye ettikten sonra çekilişle ekran başında izleyenlere hediye ediyorlar.Bunun haricinde farklı farklı konulara,söyleşilere ve tanıtımlara değiniyorlar.

Yaklaşık 1 haftadır yapımcılarla görüşmekteydim ve bugün itibariyle sözleşme imzalamış bulunuyorum.Benim görevim tamamiyle tanıtım klipleri çekmek.Garaj ve her hafta hediye edilecek olan aracın,yapım aşamasının bitiminde ki show bana ait.

Bunları neden anlatıyorum?Extreme Garaj 2 senelik bir proje ve daha yeni yayın hayatına başlıyor.Bir konsepti geliştirerek bugünlere gelmişler.En önemlisi yapımcısı ve yönetmenleri gerçekten kaliteli.Piyasa da genç yaşlarına rağmen çok güzel işler yapmış 2 yönetmenle çalışmak bana kısmet oldu.

Programın eksikleri var.Fakat,geliştirim süreci yine ekibe ait.Ben,aklımda ki bütün projeleri,bütün önerilerimi paylaşabiliyorum.

Sizlerin beklentileri benim için çok önemli.Çünkü Extreme Garaj inanılmaz bir proje ve çok güzel bir oluşum olacağa benziyor.Projeyi anlatma yetkim yok fakat eğer tutarsa bu piyasa inanılmaz canlanacak gibi gözüküyor

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

FACEBOOK GRUPLARI :
    http://www.facebook.com/group.php?gi...3580874&ref=ts

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen varsan bu işin içinde abi,problem yok : )

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok guzel proje umarım hersey guzel olur kardesım ahmetımde tesko ıslerını yapıyor gecen bahsettı : )

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlısı olsun inşallah süreklilik arz eden bir program olur. 1 haftalık bir zaman diliminde yapılacakları düşünürsek soft tune edilecek araçlar.

Muhtemelende 2. el araçlar olacaktır çok güzel şeyler ortaya çıkartılabilir.

Tekrardan başarılar dilerim.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra umarım güzel şeyler çıkar sende kendine dahada iyi şeyler katarsın olurda bi şahin modifiye etmek isterseniz haberimiz oLsun bakarsın kafamız eser bizde modlatırız

Allah kolaylık versin reytinginiz bol Modifiye camiasına verimiiniz çok oLsun..
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belli bir kitle buyuk bir merakla izleyecektkr zaten, insallah ilgisi olmayamnarinda ilgisini cekersiniz
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inş basit işlemlerin dışına çıkıp harbiden extreme modifiyeler uygularsınız,merakla bekliyorum.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=33919
    egzosttan arabanın bağlandığı bir memlekette araba modlayıp çekilişle birine vercekler
    adam alıp ilk sokaktan dönerken bağlanıp tüv köşlerinde sürünücek polisten dayak yiycek arabası çekilicek pimp my ride mış hah amerika mı lan burası burası türkiye yok öle
    buğracım siz ve sizin gibiler bu sektörü ileri götürmeye çalıştıkça bunlar baltalamaya dewam ediyorlar türkiyenin tuning e elverişli bir ülke olması için net 10 seneye ihtiyacı var oda gerekli bilinçlendirmeler yapılırsa oda çoook zor...
    ..::PASSATURBO1::..

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlısı inşallah bu konularda daha iyi yerlere geleceğimizden eminim...Emeğinize sağlık sıkıntı yaşamadan başarmanız dileğiyle

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarılar kardeşim anldın sen onu her zaman yanındayız

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce bikaç örneğini gördük inşallah onlar gibi olmaz hayırlısı olsun sen oldukça elimizden geldiği adar destek oluruz biliyosun.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor bir calisma olacagi kesin, Allah yolunuzu acik etsin Bugra..

Araclarin abartilmadan modifiye edilmesi, sade ve $Ik bir gorunume sokulmasi sanirim en guzeli olur.. Citirdan da kaliteli bir tesisat yeter sanirim herkese..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Program içerisinde camianın sevilen yüzlerinin olması her zaman pozitif bir etkidir.

Örnek olarak, otokolik Buğra Yıldırım ( ef186 ) yokken ne idi, Buğra geldiğinde neye dönüştü, Buğra ayrıldığında ne oldu...

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen varsa bizde varız Buğra Hayırlı olsun.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun.Cok guzel olacagına eminim.

Şimdiden kolay gelsin

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence boyle guzel bi proje de camıanın ıcınden ve sevilen bi kişinin bulunması proje basındakılerın ne kadar akıllı oldugunu gosterıyor
    umarım hersey ıstedıgınız gibi olur.
    ayrıca sizi de bu genc yasınızda elde ettıgınız bu guzel basarı ıcın ayrıca tebrik ederim, ozendım valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen varsan bu işin içinde abi,problem yok : )
    Estafrullah.Saolasın Zafer'cim.

Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok guzel proje umarım hersey guzel olur kardesım ahmetımde tesko ıslerını yapıyor gecen bahsettı : )
    Teşekkür ederim.Umarım.İsim olarak pek kimseyi bilmiyorum Ama ekipteyse tanışırız.

Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlısı olsun inşallah süreklilik arz eden bir program olur. 1 haftalık bir zaman diliminde yapılacakları düşünürsek soft tune edilecek araçlar.
    Muhtemelende 2. el araçlar olacaktır çok güzel şeyler ortaya çıkartılabilir.
    Tekrardan başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim Tayfun abi.İlk 13 bölüm kesin.Diğer 13 bölümde inşallah öyle olacak.Fakat araçlar maalesef soft tune değil ama yakın Motor hariç her köşesi modifiye edilmeye çalışılıyor çünkü araç ilk olarak komple boyanıyor.Daha sonrasında olmazsa olmaz olan airbrush yapılıyor.Müzik tesisatı,elektronik,iç ve dış derken bir çok değişikliğe maruz kalıyor.Daha fazlasını anlatmayayım 2.el araçlar satın alınıp yapılıyor.

Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra umarım güzel şeyler çıkar sende kendine dahada iyi şeyler katarsın olurda bi şahin modifiye etmek isterseniz haberimiz oLsun bakarsın kafamız eser bizde modlatırız
    Allah kolaylık versin reytinginiz bol Modifiye camiasına verimiiniz çok oLsun..
    Teşekkür ederim.Fakat yanlış anlamışsın program konseptini sanırım Umarım dediğin gibi gelişir her şey.

Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belli bir kitle buyuk bir merakla izleyecektkr zaten, insallah ilgisi olmayamnarinda ilgisini cekersiniz
    Kitle destekler ya da desteklemez pek o konuda yorum yapmak istemiyorum.Modifiye camiasından belli bir kitlenin izleyeceğinden şüphem yok fakat o camiadan belli bir kitlenin izlemeyeceğini de iyi biliyorum.Onun dışında,ilgisi olmayan insanları da çekmeye çalışılacak.Çünkü programın süresi ve yayın saati çok iyi.O yüzden herkes elbet 1 kere karşılaşıcak diye düşünüyorum.

Alıntı dragonflydesing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inş basit işlemlerin dışına çıkıp harbiden extreme modifiyeler uygularsınız,merakla bekliyorum.
    Adını gayet iyi taşıyor O konuda şüphem yok.Ekipte ki insanlar başarılı çünkü.

Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=33919
    egzosttan arabanın bağlandığı bir memlekette araba modlayıp çekilişle birine vercekler
    adam alıp ilk sokaktan dönerken bağlanıp tüv köşlerinde sürünücek polisten dayak yiycek arabası çekilicek pimp my ride mış hah amerika mı lan burası burası türkiye yok öle
    buğracım siz ve sizin gibiler bu sektörü ileri götürmeye çalıştıkça bunlar baltalamaya dewam ediyorlar türkiyenin tuning e elverişli bir ülke olması için net 10 seneye ihtiyacı var oda gerekli bilinçlendirmeler yapılırsa oda çoook zor...
    Valla Mustafa'cım maalesef ki hiçbir trafik polisinin bu programdan çıkmış hiçbir araca karışma gibi bir lüksünün ya da bağlayabileceğini sanmıyorum.Tabi gene büyük konuşmayayım Ama gördüğüm kadarıyla söylerim ki;araçlar TÜV muayenesinden ve gerekli mercilere iletilmiş belgelerle trafiğe hazır hale getiriliyor.Eğer dedikleri gibiyse zaten bir ilk niteliği de taşımış olacaklar.İlerleyen zamanlar da görmek nasip olur inşallah.

Yani bakarsın hakikaten geliştirebilirler Özledim bu arada.Görüşelim en yakın zamanda.

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekıpte tanısırsınız 10 numara cocuktur : )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı inşallah bu konularda daha iyi yerlere geleceğimizden eminim...Emeğinize sağlık sıkıntı yaşamadan başarmanız dileğiyle
    Teşekkür ederim.

Alıntı DERAN_TUYNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılar kardeşim anldın sen onu her zaman yanındayız
    Teşekkür ederim Deran abi

Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce bikaç örneğini gördük inşallah onlar gibi olmaz hayırlısı olsun sen oldukça elimizden geldiği adar destek oluruz biliyosun.
    Çok teşekkür ederim abi.Dizi projesin de ki desteğinden ötürü yerin benim için ayrı biliyorsun

Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zor bir calisma olacagi kesin, Allah yolunuzu acik etsin Bugra..
    Araclarin abartilmadan modifiye edilmesi, sade ve $Ik bir gorunume sokulmasi sanirim en guzeli olur.. Citirdan da kaliteli bir tesisat yeter sanirim herkese..
    İnşallah.Modifiye işlemleri dediğine yakın bir şekilde olacak

Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Program içerisinde camianın sevilen yüzlerinin olması her zaman pozitif bir etkidir.
    Örnek olarak, otokolik Buğra yokken ne idi, Buğra geldiğinde neye dönüştü, Buğra ayrıldığında ne oldu...
    İnşallah dediğin gibi gerçekleşir Evren abi.

Alıntı Mechanix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen varsa bizde varız Buğra Hayırlı olsun.
    Teşekkür ederim abi O gün beni kırmayıp bana tekrardan destek verdiğin için ayrıca teşekkürler.

Drift Academy-İstanbul'da süprizler arasında

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)