Ağustos ayı içerisinde FOX Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan yeni bir reality showdan bahsetmek istiyorum.Pimp My Ride'ın Türk versiyonu.Tek farkları,kendi araçlarını satın alıp,bunları her hafta modifiye ettikten sonra çekilişle ekran başında izleyenlere hediye ediyorlar.Bunun haricinde farklı farklı konulara,söyleşilere ve tanıtımlara değiniyorlar.
Yaklaşık 1 haftadır yapımcılarla görüşmekteydim ve bugün itibariyle sözleşme imzalamış bulunuyorum.Benim görevim tamamiyle tanıtım klipleri çekmek.Garaj ve her hafta hediye edilecek olan aracın,yapım aşamasının bitiminde ki show bana ait.
Bunları neden anlatıyorum?Extreme Garaj 2 senelik bir proje ve daha yeni yayın hayatına başlıyor.Bir konsepti geliştirerek bugünlere gelmişler.En önemlisi yapımcısı ve yönetmenleri gerçekten kaliteli.Piyasa da genç yaşlarına rağmen çok güzel işler yapmış 2 yönetmenle çalışmak bana kısmet oldu.
Programın eksikleri var.Fakat,geliştirim süreci yine ekibe ait.Ben,aklımda ki bütün projeleri,bütün önerilerimi paylaşabiliyorum.
Sizlerin beklentileri benim için çok önemli.Çünkü Extreme Garaj inanılmaz bir proje ve çok güzel bir oluşum olacağa benziyor.Projeyi anlatma yetkim yok fakat eğer tutarsa bu piyasa inanılmaz canlanacak gibi gözüküyor
Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
FACEBOOK GRUPLARI :
http://www.facebook.com/group.php?gi...3580874&ref=ts