merhaba arkadaslar bi sorunum ve sıkıntım var belki bana burdan yardımcı olabilecek biri cıkar
kısaca özetleyeyim
bundan 5 ay önce edirne merkezden içi eşyalı kıralık ev tuttum emlakcı aracılıgı ile ve kıra kontratı doldurduk ama senet yapmadık ve 400 tl depozito verdım
şimdi evı boşaltmadan 15 gun once aradım evı boşaltacam dedım okey dedı
gectıgımız c.tesı gunu evı boşalttım akşam ev sahıbıne anahtarı teslım etcem gır eve bak eksık gedıgın varmı dıye dedım eve gırmedı yok sız gıdın ben yarın bakarım degınce kıllandım neyse dedım ozman hesap yapalım dedık hesap yaptık 230 tl alcaklı cıktım ıyı ozman parayı ver dedım sızı gıdın ben p.tesı yollarım parayı deyınce ıyıce ayar oldum herıfe ufak tefek agız dalaşına gırmeye basladık derken herıf yok 5 aydır aıdat vermemısınız deyınce fılm koptu hepsının elımde dekontları vardı yuzune carpıp herıfe tekme tokat dalmaya basladım derken herıf arabaya bındı gazladı kactı gıttı arkasından aradım acmıyor şerefsız telefonu elımde anahtarlar kaldı seytan durrtu evı yak yık oyle basgel konyaya dedım allahından bulsun şerefsız dedım evı kıtledım para mara almadan cıktım geldım konyaya
şimdi sorum şu olcak bu herıfın elinde haliyle kıra kontratı ve benım nufus cuzdan fotokopım var ama kesınlıkle senet falan yok bu herıf bı halt yıye bılırmı yada benım yapacagım bı sey varmı bana akıl verırsenız YARDIM EDERSENIZ sevinirim