her yonden karsılastıralım...tecrube sahıplerı varsa onların goruslerını alalım...yalnız e46 m3 un adam gıbı yuruyenı yok fln muhabbetlerıne gırmeyelım...adam gıbı yuruyenını saglıklısını dusunelım...
her yonden karsılastıralım...tecrube sahıplerı varsa onların goruslerını alalım...yalnız e46 m3 un adam gıbı yuruyenı yok fln muhabbetlerıne gırmeyelım...adam gıbı yuruyenını saglıklısını dusunelım...
hiç düşünmeden bir bmw çalışanı olarak 335ci tabiki derim.
e46 m3 performans olarak geçmesi lazım
Dr.ECU
yanal ivme testinde 335 ler e46 m3 ten daha fazla G çıkarmıştı. ayrıca düzlükte de m3 leri rahatlıkla geçebilen ya da yan yana gidebilen 335i ler gördüm. performasları oldukça yakın sayılır ama 335i nin alt üst orta devirleri dolu dolu sürekli hazırda bekliyor diye herkes övgüyle bahsediyor. turbo lag çok çok az.
m3 daha sert ve daha az yatıyor daha sportif ayarlı bir araba m olması sebebi ile. diğer yandan şasi teknolojisi de gelişiyor bmw boş durmadığı için her yeni gelen mode daha gelişmiş oluyor kendileri de arabayı most advanced 3 series diye reklam yapıyolar. ben olsam bikaç donanım ekleyerek m paketsiz manuel bir 335i e92 alırdım. garantisi 2010 model olması falan da cabası.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bencede E46 M3 daha sık bi goruntusu var bana kalırsa ayrıca dahada iyi yuruyecegini dusunuyorum ve daha az yakıt tuketeceğini dusunuyorum vs vs...
daha az yakıt falan öle bişi yok tam tersi.
m3 derim ben.
3.35 alacagıma 3.35 d alırdım fark yok zaten aralarında kullanım zevki olarak![]()
sana özelden telefonumu yolluyorum. ararsan sevinirim.
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
m3 derim dostum bide csl olursa yenmez tadından
walla m3ün , m'liğini nerelerde gösterir merak ediyorum
ama 3.35i diyorum bende ....
335 daha ıyı gıdıyor, hem torklu her devrı dolu yol tutusu konforu dusunmem bıle fazla..
tünay m3 alınırsa 0 alınır e92 alınır, bide e46 artık eski kalıcak ***** kasada değişti cok var bide... ilerdede çakal derlerse canını sıkarlar sende arızaya gecersin
335.
Yeni herzaman yenidir
ikisinide kullanma şansım olmadı, yorumlarımı gözlemlerime ve okuduklarıma göre yapıcam.
46 M3 kesinlikle daha serttir, 335ci ile karşılaştırıldığında muhakkak daha zordur şehiriçi kullanımı.
335'in, o hacim ve güç için ekonomik diye nitelendirebiliceğimiz bir yakıt tüketimi var kağıt üstünde.
hangi turbo ve hangi basınçte yürüyor bilmiyorum ama 10.2:1 sıkıştırma var, bide twin turbolag az haliyle..
youtube,streetfire vs. gibi sitelerde birçok videosu var 335ci'nin... çoğunda e46 m3 hatta e39 m5'le yürüyor.
dp-komple egzos-intake-remap yapılı 335 bayaaa gider sanıyorum
335ci'nin manueli varmı?? benim gördüklrim hep steptronic şanzumandı. manueli varsa fena olur sanırım.
ikiside güzel ama e92 daha ağır basıyo şuanki ruh halime![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)