Çok yakın bir abimin aracı, kendisi Ankara Üniversitesinde öğretim görevlisi aslen Kütahya'lı ölesine muhabbet ederken 1-2 kare alayım dedim.Ayrıca kendisi de üye foruma recepserkan43
![]()
Çok yakın bir abimin aracı, kendisi Ankara Üniversitesinde öğretim görevlisi aslen Kütahya'lı ölesine muhabbet ederken 1-2 kare alayım dedim.Ayrıca kendisi de üye foruma recepserkan43
![]()
fotograflar çok karanlık olmuş bari biraz brightness falan verseydingüzel olurdu o zaman , araçlar çok güzel
kazasız belasız
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
teşekkürler arkadaşlarEvet araçta yay yok ama çamurluk arasıda aşırı basık anlamadık nasl oldu :S En yakın zamanda coil veya yay gelicek
![]()
yorumlar süper resimler gibi saol faberge, araca yüksek yorumu yapan arkadaşlar çok haklısınız ancak coil olmadan arabayı yere basamıyoruz çünki ön taraf acaip zıplıyor birde daha ne olsun redbull kutusu kadar mesafe var yer ile tamponun... bakalım artık yapıcaz bişeyler
bu hondaya beyaz müthiş oluyo ama siyahta güzelmiş, çok beğeniyorm bu aracı kalite duruyo.. çok yüksek yanlız biraz düşse daha güzel olcaktır. maşallah, ayrıca kazasız belasız..
-Harika kareler...Muhabbet için ne güzxel ortamlar buluyorsunuz ehhehAllah nazarlardan korusun ..
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Maşallah Güzel Alet Kazasız Belasız Sürüşler.Eline Sağlık Güzel Kareler abi![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)