Youtube jacker kullanıyodum sorunsuz her videoyu izliyordum fakat birkaç gündür site acılıyor videolara tıklıyorum ama ''An error occured,please try again later'' diyor..Neden olur bu nasıl düzeltiriz?
Youtube jacker kullanıyodum sorunsuz her videoyu izliyordum fakat birkaç gündür site acılıyor videolara tıklıyorum ama ''An error occured,please try again later'' diyor..Neden olur bu nasıl düzeltiriz?
Bu verdiğim rardaki dosyayı http://rapidshare.com/files/263675961/hosts.rar.html
C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\ETC dizinine yapıştır.
Tüm erişimi yasak sitelere program kullanmadan direk gir.
youtube jacker version 3 yukleyince duzeliyor bendede oldu aynisi
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
bendede aynı sorun var nası duzeltcez ?
http://www.pcnet.com.tr/forum/yazili...acker-3-a.html
bendede youtubejacker vardi ve birebir ayni sorunu yasadim,sonrasinda linkteki dosyayi yukledim ve denilenleri yaptim simdi playlistimden dinliyorum yine mis gibi muzigimi![]()
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
DNS ile alakalı DNS inizi de değiştirmeniz gerekiyor, ben 4.2.2.1 dns ini kullanıyorm ancak türk sitelerde çok sorun çıkabiliyor o yüzden devamlı değiştirmek zorunda kalıyorm..
dns 208,67,222,222 -208,67,222,220
www.honda-tech.com
4.2.2.1
4.2.2.5
Dns leri kullanın program kullanmadan direk youtube'a girersiniz
yahu ben laptoptan nete baglanıyorum evde ıs yerındekı bılgısayarın dns ayarlarını degıstırdım sorun yok fakat burda kayıtlı bır dns yok butun pencereler bos hıc anlamıyorum nasıl olcak bu ıs.._?
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
ya ne youtube nede facebook a giremiyorum daha doğrusu bazı türk siteler harici doğru dirist hiç birine girmiyorhotmail google a bile girmedi
![]()
ben sorunu cozdum farklı bır sorun varmıs hallettık
baran dns ayarlarını degıstırmeyı denedınmı daha once aynı problem bende de oldu tekrar yazdım yenıden baslattım problem cozuldu
208.67.222.222
208.67.222.220
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
onu sölemeyi unuttumvistada yeniden internet tarayıcısı açmanız gerekiyor, diğerlerinde de restart..
bendede aynı sorun var an error occured ama 208 li dns leri yazınca düzelio fakat bu sefer diğer sitelere otomatik dnsle girdiinden daha yavaş girio gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)