User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cam filmi yüzünden araç bağlama

altugsenel
    Misafir

Cam filmi yüzünden araç bağlama

Arkadaşlar biraz önce işe gelirken 60 70 km hızım vardı ön iki camda acık sunroofda kelebek şeklinde açık içerisi gayet aydınlık

polis(motorlu polis arması var kolunda) aracında film var dedi bende onlar güvenlik filmi dedim ki gercekden 1 numara filmlerim hic ceza yedinmi filmden dedi hayır dedim bir sorgu yapım dedi neyse gitti geldi aracını belirttim filmleri yada camları en yakın zamanda söküyosun yoksa birdaki çevirmede aracı baglarlar dedi

Böle bir uygulama varmı film camdan araç bağlanabiliyormu ?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sorunun net cevabını bende merak ediyorm ....
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tür uygulamalarda bir standart olmadığı için polisin o andaki ruh haliyle ilgili bir durum çıkıyor ortaya.

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla beni geçen hafta bağladılar en ön cama 2 numara çekmiştim 1 gün öncesinde ama bende bide egzos vardı :S

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    biraz polise bağlı bişey gıcık giderse fabrikadan yeni çıkmış aracıda bağlayacak bişey bulabilir
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polısıne gore deısır dıebılırz aslında....Gecenlerde Beşiktaş Trafik vakfının oraya aracımı park ettım kacamadımda aracımda komple fılm + egzos ws flan...2 tane polıs aracının yanından gecerek otoparka gırdım...donuste dedım kesın baglamıslardır vs flan fakat hıc bısı olmadı...
    aynı sekılde 2 hafta once bakırkoyden bahcelıewlere gelırken polıs cewırdı..aracını baglıorum dedı:S nıe hayırdır bısı yapmadım etmedım dedım..dedıgı su bsı mı yapman gerekıordu flan yaptı...yanına bırı daha geldı hıc ceza yedın mı flan yaptı yok hayır dedm...ok flan dedıkten sonra fılmlerı sok yaptı devam ettım ole....

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cam filmi cezasında ilk sefer para cezası uygulanır ikinci seferde ceza ile birlikte araç bağlanır.Polisin dediği doğru yasa böyle.. bende daha önce ceza yerken sorgulamıştı.Memurun ruh haline bağlı olarak ilk seferde de bağlayabilir aracını..
    Dr.Ecu

altugsenel
    Misafir
    tamam polıse baglı bır uygulama benıde aynı yerde yanındakı arkadası cevırdı fılmler orjınal dımı dedı evet dedım devam ettım bır ıkı daha cevırmeye gırdım ozellıkle gece kımse fılmlere bısı demedı ama bu adam butun camlar acık sabahın aydınlıgı benım onume atlıyor ve aracı baglarım falan ....

aracımı baglamaya sadece film camdan oturu yetkısı varmı eger fılm cam varsa neyse cezası kes devam edım baglamak ne yanı ???

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal şartlarda otomobilin içi görünmüyorsa araç trafikten men edilir.Senelerdir filmli dolaşıyorum görmediğim polis çeşidi kalmadı.Bu trafik polislerinin alayı...

altugsenel
    Misafir
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam filmi cezasında ilk sefer para cezası uygulanır ikinci seferde ceza ile birlikte araç bağlanır.Polisin dediği doğru yasa böyle.. bende daha önce ceza yerken sorgulamıştı.Memurun ruh haline bağlı olarak ilk seferde de bağlayabilir aracını..
    sorumun tam cevabı tesekkurler

altugsenel
    Misafir
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal şartlarda otomobilin içi görünmüyorsa araç trafikten men edilir.Senelerdir filmli dolaşıyorum görmediğim polis çeşidi kalmadı.Bu trafik polislerinin alayı...
    aynen sabah sabah zaten uyanamamısım bıde bombos yolda o hızla gıderken onume atladı ya herıfı bogasım geldı oç

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabamda ön arka plaka varsa çift damgalı,ruhsatım herseyım tamsa egzozum vs yoksa sorunsuzsa kimseye bulaşmadan trafik kurallarına uyarak seyir ediyorsam,camlarımda film var diye benı işimden gücümden alı koyup aynı zamandada yanımda kız arkadaşım teyzem kardeşim annem hatta babanem varken rahatsız edenlere engel olamıyorlarsa arabamı bağlayamazlar bağlatmam bağlatmıyorumda.Benı yada cevremi koruyamıyorlarsa ben kendimi müdafa etmek zorundayım kusura bakmasınlar umrumda değil.İstediklerini verin devam edin artık bu film konusunuda acmayın bence.Neyın nası olduğunu bilmeyenımız yok.

kRo_bOy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda kesin bi kanun olmadığı için uygun bi kılıf bulup bağlayabiliyorlar. Ruh haliyle ilişkili bi durum
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sx te bir sorun var benimkindede direksiyonu yanlış yere koymuşlar

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
    Hangisini alsan aklın öbüründe kalır

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burası turkıyeee ne olucagıı bellı olmuyor adam kafasına gore takılıyorr ınsafıyetıne kalmıs yanı hersey ısterse bırakır ısterse bagalar keyfıne gore haraket edıyorlar
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen yaz ankaradayken gün içinde 2 3 kere takılıyodum polis çevirmesine ,, jant yok egsozt yok bişey yok ama 2 numara cam filmi , angel , ve en önemlisi 34 plaka yetiyodu dikkat çekmeye , polisin o anki ruh haliyle alakalı ,, hatta bi keresinde ulusta yunuslar arama yapmıştı cam filmi ve 34 plaka olduğu gerekçesile ,ama sağolsun onun kurcalaması sayesinde koltuk zulasına düşen 100 lirayı bulmuştuk , ilaç gibi gelmişti

MKaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç polisle muhattap olmaya gerek yok kes cezamı diceksin basıp gidiceksin.filmden bildiğim araba bağlayamıyorlar ve senin camlar acık aydınlıkmıs tamamen polis psikolojisi

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin filmlerde zifiri karanlık oluyor
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gibi durumlarda eğer yazacağı kesinse park cezası yazdırmaya çalışın. bana esenboğa havalimanındaki bir polis çekiciyi getirerek hem cam cezası hemde arabayı bağlama veriyordu ki zor bela park cezasına çevirmişti. ama banada filmlere zarar verdirerek yapmıştı bunu. yani bir bölümünü sökmesem direk film cezası ve çekici giriyordu.

1 numara bile olsa aslında yasak yani. ama işte polisin insafına kalıyor herşey. hiç erkeklik yapmaya gerek yok. ama pısırık davranmayada gerek yok. bi şekilde iyi niyetinizi ortaya koyun. kız kardeşim kullanıyor mecburuz babam telaşlanıyor trafikte rahatsız edecekler diye diyin vay efendim babam cilt kanseri geçirdi vay efendim babam tehdit alıyor .. bulun birşeyler işte eğer durum kritik noktaya gelirse.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burası turkıye her an hersey olabılır essegı saglam kazıgaa baglıyalım kıllık yapmasınlarr
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)