Bu araçları aklımıza gelen tüm açılardan karşılaştırabilir miyiz? Özellikle performans, yol tutuş ve yakıt?
Ayrıca rolling de nerde ne olur?
Teşekkürler.
Bu araçları aklımıza gelen tüm açılardan karşılaştırabilir miyiz? Özellikle performans, yol tutuş ve yakıt?
Ayrıca rolling de nerde ne olur?
Teşekkürler.
zor bir karşılaştırma olmuş ^^
Standart sanırsam karşılaştırma . EP3 ile kafa kafaya giderler sanırsam 1345 kg TT .
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
deneyıp gormek lazımtt yabana atılmıcak bır arac deyılll
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
type-R sarsın dursun daha 50 km hıza ulaştığında 5 boy önünde bi TT görür... Sonrasında yavaştan yavaştan uzayıp farkı açan bir TT.TypeR dolu olsun TT de dolu olsun 1.8 t den bahsediyoruz ne derece sağlıklı bolt on kitlerle ne derece yüklenebilen ve aktarma kaybı olmadan yere nasıl basılabileceğini biliyoruz.Type R diyip kendimizi kandırmayalım.TT diyoruz boksör motor diyoruz sarmadan ölümüne uzayıp gidecek bi araba
![]()
ep3 tt denk olur bnce yuksek hizda tt alir gibi geride dendigi uzere..\
varsa chipli TT denemek lazım beyinli typer ile. bende merak ediyorum sonucu
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
biz filtre headers eksozlu S2binimizle denedik güzel giden bi arabaydı stock 200 hp lik DSG TT 200 e kadar 2 boy falan önde oluyodu S2bin TT yavaş bi araba değil stock type r ı falan geçer rahatlıkla
evet ya bende şaşırdım boxer nerden çıktıkeşke 1.8t ler boxer olsaydı ne güzel olurdu
ama TT nin geçiceği bariz yani![]()
dogrudur kanka yeni kasalar hızlı ama yeni kasalarda 225 hp.lik bi motor yokki ayrıca 1,8t motor eski kasalarda vardı. benim bildiğim yeniler 2.0 fsi 200hp , 3.2 quattro 250hp , tts 272hp
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)