206 xt 8v aracım war en yüksek hava filtresi sesini hangı filtreden alabilirim acaba ***** polisler egzozlara taktı söktürmek zorunda kaldım acil filtre takmam lazım![]()
206 xt 8v aracım war en yüksek hava filtresi sesini hangı filtreden alabilirim acaba ***** polisler egzozlara taktı söktürmek zorunda kaldım acil filtre takmam lazım![]()
simota al keyfine bak![]()
bencede bı kıt ıyı gıdersımota
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
jsv pek kaliteli değiil bence yigit abi.diğer saygıdın markaların yanına yakışmıyor.
bizde ankarada street art tan aldıgımız bir filtre vardı ucuz birşeydi ve acayip sesi var şahsen biz bile taktıgımızda şaşırmıştık :S sesi her türlü alırsın ama öyle fazla birşey bekleme
önemli olan kaliteli ve uzun ömürlü olması zaten.13 ytl'ye de filtre var ^^ yarardan çok zararı olur o ayrı konu ama ^^
bence en iyi Marka K&N cok mükemmel ses yapiyor youtube ye gir ordan dinlersin
hepsinden aşağı yukarı aynı ses çıkar emiş sesi biryere kadar ne takarsan tak![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
seste tek faktör motor tipidir.mesela arkadaşın fiat stilodan bir ses çıkıyor, anlatamam) duyan f1 geliyor sanar
![]()
ben bugun taktirdim AEM kittavsiye ederim ama araçtan araca motor performansina gore degisiyor sagladigi ses ve hava.
linki : http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/34364-fiesta_mk4_brava_1_6_a.html
:ramo
Ben onceki arabalrimda hep yed kullandim, en azindan yerli mali ve % 99 kusur filtrasyon orani var.
Built to fall....
raidhp yi hic duymadm :S:S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)