User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Notebook hoparlör sorunu ?

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Notebook hoparlör sorunu ?

arkadaşlar notebook'umun hoparlöründen ses açık olduğunda çok rahatsız edici bi şekilde cızırtı sesi geliyor şarkı çalarkende aynı sorun devam ediyor sesi kapadığımda zaten cızırtı seside gidiyor,ne yapabilirim bu durum için ? yardım ederseniz sevinirim.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgisayarı açar açmaz mı başlıyor yoksa windows başladıktan sonra mı cızırtı gelmeye başlıyor ? (ses açık vaziyette iken. ) eğer devamlı ise ses kartında sorun olabilir..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    surekli sabit bir cızırtımı ?

markası ve modeli nedir ?

benim acer aspire de yapıyordu bi ara bios update ve güncel driver ile düzelmişti

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

iconic
    Misafir
    genel ya$anan sorun sesi az cikiyo diye sonuna kadar acilir hep oyle kullanilir muzik dinlenilirkende equalizer'danda ses acilir(sanki o frekans araliklarini equalize etmek icin degilmi$te ses ayariymi$ gibi) eger sende uzun sure boyle seyler yaptiysan hoparlorune elveda demi$sindir buyuk ihtimalle...

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgisayarı açar açmaz mı başlıyor yoksa windows başladıktan sonra mı cızırtı gelmeye başlıyor ? (ses açık vaziyette iken. ) eğer devamlı ise ses kartında sorun olabilir..
    Windows başladıktan sonra geliyor.

Alıntı iconic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genel ya$anan sorun sesi az cikiyo diye sonuna kadar acilir hep oyle kullanilir muzik dinlenilirkende equalizer'danda ses acilir(sanki o frekans araliklarini equalize etmek icin degilmi$te ses ayariymi$ gibi) eger sende uzun sure boyle seyler yaptiysan hoparlorune elveda demi$sindir buyuk ihtimalle...
    yok sesi sonuna kadar çok açmam ekolayzır'la hiç oynamadım arada sırada bi işle meşgul olurken sesi fullediğim olur ama çok sık yapmam bunu.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    surekli sabit bir cızırtımı ?

markası ve modeli nedir ?

benim acer aspire de yapıyordu bi ara bios update ve güncel driver ile düzelmişti

sabit değil bi cızırtı sesi var ses yüksekliği değişmiyo,hani eski taş plaklar olur ya onun gibi bi cızırtı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Realtek ise ses kartın sağ altta kırmızı bir hoparlor ikonu goreceksin. onu tıkla ve gelen ekolayzer ın açma kapama ikonuna dokun ve kapat. yani yeşil olmasın. dikkat et windows media player ın ekolayzer ından değil ses kartının ekolayzer ından bahsediyorum. umarım sorun oradadır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)