...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
BMW POWER!
1991 yılına göre çok şekil bi araba hala gider bence
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
need for speed 2 SE çıktığında ilk bu arabayı görmüştüm ozamnlar çok etkilenip biraz araştırmıştım yanlış hayırlamıyorum Otohaber dergisinde yazıyordu bmw buna ilk olarak ///M 8 olarak çıkarmayı düşünmüş sonra vazgeçmiş nasca haline gelmiş
nfs2 se de baya oynadık zamanında. pioneer yzaıyoduk bi de sanırım stage 3 turbo kitli oluyodu o zaman arabalar. ahahhahahahahhahaha![]()
bunun arka tekerlekleri de dönüyo muydu ben mi yanlış hatırlıyorum![]()
momo direksiyona gel
begenemedim ben orda bi alfa farı gördüm sanki![]()
ferrari 4/5 pininfarina'ya benzio sanki ya
Zaten burda plaka yakio NeeD for (4) SPeeD !![]()
demode ama efsane.......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)