drag roll ne olur arkadaşlar.hava filtresinden başka birşey yok araçlarda.yorumları bekliyorum
drag roll ne olur arkadaşlar.hava filtresinden başka birşey yok araçlarda.yorumları bekliyorum
herşekilde gti
bunun karşılaştırması bile yanlış olur tabi güzel cliolarda yok değil![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
ikiside aynı oranda yüklüyse 106 gti drag ve roll de alır. Top speed te belli olmaz.
forumda böyle bir konu var mı biliyorum ama yakında deneme olacağı için siz değerli tt üyelerinin görüşlerini almak istedim.
Ölü bile olsa gti![]()
2araça 1.6diye karşılaştırmak yanlış olur gti alır gider
clio sport tek kapı olduğu için sport ekstra bi şey yok
gti 3 kişi clio tek kişi olursa.gtiadkılerın mın agırlıgıda 90 civarı olcak tabı.kafa kafaya gıdıo denendı bizzat![]()
clıonun torku gtı dan daha ıyı hıssettıryor ıkısıde 1.6 fakat banada ole gelıyorkı 1ncı vıtes 1bucuk boy 2.cı vıtes 5boy gtı .
ben polemik yaratmam denemediğim birşeyide yazmam.. Demek çok 106 gti kullanmak yetmiyormuş.
http://videos.streetfire.net/video/1...e-3_644768.htm
buradaki 106 gti ı temiz bir clio sport 1.6 öyle bir ayırırki içinden geçer çıkar tekrar geçer![]()
Bu videoyu çok aradın mıFour person - three person falan.. Cidden güzel video, favorilerime ekledim.. Korna yok, işaretçi yok, ayrıca drag yaparak şoförlük ölçüyorsun.. Megane II, GTI geçti ya; Clio da geçer hesabı yapıyorsun.. Komiksin...
Senin için aracıma 4 kişi alacağım ve Clio ile rolling yapıp videosunu koyacağım
-Lan bana bak felaket gidiyo' makine, geç kalktı bi de haa.. Video sonu yorum![]()
Nasıl geçecek çok merak ediyorum clio nun geçmesi için gti bağlamaları lazım :>
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)