Maşallah. Babanı dinlemeye devam![]()
![]()
@typ-r:teşekkür ederm
@jrsi: kardeş ben orjinali pek sevmiyorum.. en azından bi jant bile yeterli ama naapalım.. neyse teşekkür ederim yorumun için![]()
vallayi dinleme babanıal ehliyeti olan birini götürün ilk iş bi film çektirin arabanın görüntüsünü bayagı bi degiştircektir sonra ufak ufak yaparsın bişeyler belki babanında hoşuna gider
![]()
(Hatırlayatım arac orjinal camlıdır...)
Yok abi yaa nuh diyo peygamber demiyo herif ne varsa yani değişince bişiyler
Teşekkür ederim yorumun için![]()
Crack: Teşekkür ederim sizinkilerin yanında sönük kalsada.. =)
Cimmeria: Aslında dahada evvelden merakım vardı.. 9 yaşından beri araba kullanıyorum kendi çapımda.. Teşekkür ederim bu arada =)
kardeşim sen bu işi iyi biliyorsunArkadaşımız senin fikirlerinden bayağa yararlanacakdır.Kubilay abin bu işte usta bilgi paylaşımınız çok olucakdır 12 yaşıdan beri bir fiil araba sürmekde kendisi
Araba nasıl çıkartılır nasıl alınır v.s.
aracınızda cidden çok temizmiş görünce Amcamın doblo su geldi o kadar araba sürdüm eş dost arkaraba komuşu v.s. amcamım doblosu hariç çok titizdi oda![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kapakları sökşerit at xD
wayyy COMBOlar iyidir... Sen ehliyeti allll gerisi gelirrr... bigün gelir dersin baba jantların kapakları düştüucuzada jant buldum alalım
gerisi gelir
![]()
Yorumları okurken çok güldüm ya sağolun teker teker xD
Aslında yapsam iyide parayı bitirdik xD ekim ayı gelsin milli eğitim öğrenci katkısını yapsın pioneer teyp+çerçeveyle başlamayı düşünüyorum...
ön tampon ve farları değiştir corsa yayları tak ve güzel bi ofcetli jant ile olayı tamamdır makinanın...
ticari olarak alsam komboyu bunlara yapardım...
03 STİ
aslında benimde düşüncem öyle ama ticaride kullanılıyo bu araba ne yazıkkive ince yanak takmam çok zor..
bosver orjınal bın sonucta buyuk araba![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)