Selamlar herkese.. ayın 19'unda Bilecik Jandarma şöför adayı olarak vatani hizmete ilk adımı atıcam..
Gorusemediğim herkese, ugrayamadığım icin buradan ozur diliyorum.
Selamlar herkese.. ayın 19'unda Bilecik Jandarma şöför adayı olarak vatani hizmete ilk adımı atıcam..
Gorusemediğim herkese, ugrayamadığım icin buradan ozur diliyorum.
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Hayırlı teskereler kardeşim...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Hayırlı teskereler![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Hayırlı teskereler kardesim
Bilecik Jandarmada 15 gün gecirmistik, kış sartları zordur güzel zamanda gidiyorsun.
Dev gibi bir gazinosu vardır, gazino kapanmadan önce cıkmalısın yoksa temizletirler kapıları kitleyip
Land soförü olursan dogu ihtimali artar, binek soförü veya unimog soförü olmaya bak![]()
herkese teşekkür ederim...
yavuz abi bilgiler için saol.. binek sofor olmak icin yırtıcaz heralde
ramo nereye gidiyorum ben ?![]()
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Söğüte gitceksin
Ufacık biyer, bilardo salonuna bile gitsen inzibatlar toplar
İlk gittiginde merzo bmw soförü varmı derler, atlarsan ona ya unimog ya da kamyon soförü yaparlar
Hicbiseye ses cıkarmazsan land soförü yaparlar![]()
bak şimdikantininde sadece su ve kola olan
eğitim yerleri kışın çamur yazın tozdan görünmeyen
yemekleri yoktan
biyere gidion
ben 75 gün kaldım orda anam ağladı
ama askerliğim bitti burda bidaha askerliği unuttum
orda binekçi yok pick up-ünimog-land-kamyon-otobüs hee bide olabilirsen benim gibi Jeep çi olursun jeep çileri yüksek okul mezunlarından seçiyolar..sansın varsa
kaderimi kendim çizmeyeyimmi yanionların mı keşfetmesi gerek
![]()
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Hayirli teskereler orcunum gitmeden goruselim mutlaka alonu bekliyorum
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
hayırlı teskereler bende 35 gün orda kalmış biri olarak diğer devrelere nazaran iyi zamanda gidiyorsun gerçi biraz tozlu olacak ama yapcak bişi yok iştima alanının yanındaki mermer fabrikasının bacası 24 saat tütergece sayımı yanlış yaparlar hekes gazinonun önüne don atlet
ilk gün agır vasıta kullanan varmı diye sorarlarsa ben kullandım de bana sordular aynı gün taburun çöp kamyonunu verdiler arkada 2 asker sabah ve akşam çöpleri toplayıp geri kalan zamanlarda yatış
telefon kulubelerinin yanındaki penceren tatlı al bol bol iyi gelir
bölüğü ne yazıkki kendin belirleyemiyorsun fakat orda en ufak bişide refüze ediyorlar eger ciddi bir rahatsızlığın yok ise ben saglamım de kafadan psikolojik rahatsızlıgım var diyeni sallıyorlar tugaya hiç gitmek istemeyeceğin biryer
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)