en büyük heyecan demek abartı olmuş bence ...
paraşüt ü bi deneo çok daha büyük bi heyecan
yada ABD de meşur olan SkyCoaster ları bizim burda dünyadaki en büyük var 110 m den aşa atıyor oda gayet iyi
benm skycoaster videom :
the world's tallest SkyCoaster @ Kissimmee / Florida
http://www.youtube.com/watch?v=lVW2lEkebJY
buda benm rc maceram kendi çekimim ...
dünyanın en iyi 5. si olarka gösteriliyor ... ama en yüksek 2. tepesi bu ilk indeyken makina açılmadı pilleri zayıftı ...
Busch Gardens " Sheikra " @ Tampa / Florida
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Dünyanın en yüksek ve en hızlı treni Kingda Ka yı tavsiye ederim139 metreye 90 derece açı ile dönerek çıkıyorsunuz ve yine 90 derece serbest düşüş ile dönerek iniyorsunuz..
New Jersey , jackson city de. ama binerseniz mutlaka en öne oturunçok büyük fark var en ön ile diğerleri arasında, nefesiniz kesiliyor. kamera kayıdı alıyordum ancak kamera göğsüme yapıştı ivmeden dolayı, zaten kayıtta yapamamış
2.5G die hatırlıyorm ivmeyi.
abi resimleri hep kocaman kocaman koyuyorsun bekle allah bekle canımız çıkıo,
maşallah bol adrenalin mevcut![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
aynı skycoaster a bınmıstım cok zewklı ıdı,aynı parkta baska bısey daha vardı top gıbı 2 tane dırek var yanında lastık halatlar tepesıne kdr gerılıyor sonra salıyor,done done fln dusuo cakılcak gıbı olup tekrar cıkıo fln ısmını hatırlamıorum o dahada zewklıydı aklım hayalım sasmıstı![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
ben pıızlenmmıstmadamlar ısı bılıo gercekten tutturdular aynı yerde korku tunelı var ona gıreım dıe bu kdr gercekcı bısey gormemıstım
eglence parkları cok ama cok guzel.. burda arklarım soruolar su parkına neden gelımıosun dıe neden gelıyım ordakılerı gordukten sonra
yanlız en cok hosuma gıden mgm studıos "the hollywood hotel" gıttın mı
hem admların yaptıgı canlandırma hemde hıs olarak on numaraydı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)