User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: olimpos/kemer e giderken kesinlikle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

olimpos/kemer e giderken kesinlikle...

...şunu yap diyeceğiniz şeyler neler ? pazar gecesi 5 gibi yola çıkacağım..yeni giden gelenler radarlar nerede ? ve nerede şunu bunu ye dersiniz ?(tamam tamam özdilek fix ) şu yolu kullanma bu yoldan git diyeceğiniz yerler ?

bu arada 6 saat civarı biçiyorum . 6 saatte 6 ceza yersin diyorsanız 7 saatte falan mı gideyim ?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...şunu yap diyeceğiniz şeyler neler ? pazar gecesi 5 gibi yola çıkacağım..yeni giden gelenler radarlar nerede ? ve nerede şunu bunu ye dersiniz ?(tamam tamam özdilek fix ) şu yolu kullanma bu yoldan git diyeceğiniz yerler ?

bu arada 6 saat civarı biçiyorum . 6 saatte 6 ceza yersin diyorsanız 7 saatte falan mı gideyim ?
    sen sen ol yola cikarken saat hesabi yapma erken gidersen erken gitmis,gec gidersen gec gitmis olursun kafandan bi saat koyma hicbizmn (genelde saat bictigin zmn kafandan daha gec gidrsin bu arada'tecrubeyle sabittir')

hayirli yolculuklar..
    - K -

________
    Dr.Ecu

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka sağsalim git gel fazla hız yapma dikkatli ol..

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afyonda sucuk ye

antalya-kemer arasinda basma,basarsanda eski kasa corolla radar aracina dikkat et,kemer'i gectikten sonrasi rahat
    antalya-ankara arasi icin dogukan'a sorabilirsin,dodo-hamann olmasi lazim nick'i.
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Diesel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    antalya kemer ve kemer olimpos arası dikkatli olmak lazım hareketli ve sabit radar olabiliyor. 80-90 git zaten gidiceğin yol 80km filan... ha 1 saatte gitmişsin ha 50 dk.da
    FordStore Müşteri Temsilcisi
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkatli git chatino

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kemer Olympos arası çok fazla Radar var dikkat et.

Geçerken Ulupınar'da dur Tropik restaurant'da kuyu kebabı ye

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aura'ya mutlaka git
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulupınara kesinlikle git ama şelale restaurantta gitme değirmen rest. vardı sanırım ona git
    şelalede hem servis kötü hemde kalite... bozmuşlar iyice

aura ve rai ye git başka yer yok zaten güzel.
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulupınar'da dur Tropik restaurant'da kuyu kebabı ye
    Alıntı Diesel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulupınara kesinlikle git ama şelale restaurantta gitme değirmen rest. vardı sanırım ona git
    şelalede hem servis kötü hemde kalite... bozmuşlar iyice

aura ve rai ye git başka yer yok zaten güzel.
    peki değirmen mi tropik mi ? buna ne dersiniz tamam ulupınarda yemek yemek farz oldu gidecegim yani pahalı olsun ama iyi olsun.

aura inferno ve rai için gidiyorum ben zaten tatil falan hikaye

tamam antalyadan sonra 100 km/s spec anlaşıldı. peki antalyaya gelene kadar ne dersiniz kaldı orası ..

CKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim kemerde radar var dikkat et.. ulupınarda rakı balık yapmadan gelme =) 10 gun once olypos adrasan dydım.. olympos da ZEYTIN PANSIYON da kal.. 30 TL kahvaltı aksam yemeği yarım pansiyon spec.. yemekler harika.. türkmen kadirs bayrams angaralı varuna hiçbirini tavsiye etmem, hem pahalı hemde yemekleri cok fazla iyi değil.. giderken yanına mutlaka el feneri al.. geceyarısı sahile inerken ve yanartasa cıkarken lazım olacak

Antalya merkezde ki mekanlara girerken yardımcı olurum. ALLY ARMA konyaaltı EOS beach tavsiye edeceğim yerler.. rezervasyon için pm den bana ulasabilirsin..

antalyaya herkes afyon merkez uzeri gidip burdur bucak kepezden iner.. bu yol hem uzundur hem kalabalık hemde can sıkıcıdır.. Ankara ve istanbul üzeri geledcek arkadaslar; eskisehirden çifteler emirdağı bolvadin çay a girin.. KONYA - AFYON yol ayrımından afyon istikametine dondukten 5 km sonra ışıklar gelecek.. soldan DINAR DENIZLI yoluna doneceksiniz.. bu yol dumduzdur (rrolling spec=) ) ısparta eğridir tabelasından egrıdır gölünün yamacından Karacaoren barajına ineceksiniz.. zaten manzara fenalardadır.. mutlaka kiremitte alabalık yeyin.. bu yolun sonu Antalya Alanya yoluna indirecek sizi.. tam ANT. Havaalanının oraya.. istanbuldan bu yol ortalama 700 km civarı.. polis jandarma hicbirsey yok yolda.. afyon caydan 2 saatte girdim ant ye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Chatin;818261]peki değirmen mi tropik mi ? buna ne dersiniz tamam ulupınarda yemek yemek farz oldu gidecegim yani pahalı olsun ama iyi olsun.
    [QUOTE]

pahalı dediğin bir kişi; kiremitte alabalık salata içcecek vs vs 15 tl

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıkkat lı gıt bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CKN Nickli Üyeden Alıntı
    antalyaya herkes afyon merkez uzeri gidip burdur bucak kepezden iner.. bu yol hem uzundur hem kalabalık hemde can sıkıcıdır.. Ankara ve istanbul üzeri geledcek arkadaslar; eskisehirden çifteler emirdağı bolvadin çay a girin.. KONYA - AFYON yol ayrımından afyon istikametine dondukten 5 km sonra ışıklar gelecek.. soldan DINAR DENIZLI yoluna doneceksiniz.. bu yol dumduzdur (rrolling spec=) ) ısparta eğridir tabelasından egrıdır gölünün yamacından Karacaoren barajına ineceksiniz.. zaten manzara fenalardadır.. mutlaka kiremitte alabalık yeyin.. bu yolun sonu Antalya Alanya yoluna indirecek sizi.. tam ANT. Havaalanının oraya.. istanbuldan bu yol ortalama 700 km civarı.. polis jandarma hicbirsey yok yolda.. afyon caydan 2 saatte girdim ant ye..
    yani pahalı olsun gerekirse hangisi iyi ise ora olsun mühim değil ...

yalnız yol olarak iyi bir öneride bulundun .yoksa ben direk sivrihisardan afyon ve burdur üzerinden antalyaya inecek oradan kemer ve olimposa geçecektim. ama bu senin dediğin yoldan gideceğim artık. zaten ben yola çıktığım an tatil başlıyor manzara olması benim için mühim.

teşekkürler bilgiler için. çok iyi oldu cidden. tamam pm ile ulaşırım sana. eyvallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani pahalı olsun gerekirse hangisi iyi ise ora olsun mühim değil ...

yalnız yol olarak iyi bir öneride bulundun .yoksa ben direk sivrihisardan afyon ve burdur üzerinden antalyaya inecek oradan kemer ve olimposa geçecektim. ama bu senin dediğin yolda gideceğim artık. zaten ben yola çıktığım an tatil başlıyor manzara olması benim için mühim.

teşekkürler bilgiler için. çok iyi oldu cidden. tamam pm ile ulaşırım sana. eyvallah.
    eyvallah kardesim faydalı olabildiysem ne mutlu.. sivrihisardan emırdag bolvadın vs vs gidiyosun... Çay'dan denizli dinar yoluna donunce DINAR a gelmeden soldan ISPART EGRIDIR yoluna giriyosun..
    gunduz git, manzaraları gor hemde yolu karıstırma.. rampa virajlı yolun bir kısmı.. gunduz gidersen rahat olursun..
    yinede sora sora gidersin.. ısparta aglasun tarafına sapmayacaksın eğridir tabelasından dvm ediyosun hayırlı yolculuklar..

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelınce görüşelim o zaman
    ---BTU cupra---

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah kardesim faydalı olabildiysem ne mutlu.. sivrihisardan emırdag bolvadın vs vs gidiyosun... Çay'dan denizli dinar yoluna donunce DINAR a gelmeden soldan ISPART EGRIDIR yoluna giriyosun..
    gunduz git, manzaraları gor hemde yolu karıstırma.. rampa virajlı yolun bir kısmı.. gunduz gidersen rahat olursun..
    yinede sora sora gidersin.. ısparta aglasun tarafına sapmayacaksın eğridir tabelasından dvm ediyosun hayırlı yolculuklar..
    valla print ettim direk.. gece 4.30 5.00 (a.m) gibi çıkacağım yola hem aydınlık hemde serin olur sanırım. nasipse kazasız belasız gideriz manzaralar eşliğinde. fotolarım bol bol

Alıntı cheers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelınce görüşelim o zaman
    görüşelim tabi.. tatili parçalara böldüm zaten. hatunla -arkadaşlarla- aileyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gece 12 de filan çık çünkü sabah 8-9 olduğunda antalyanın sıcağını hissetmeye başlicaksın...
    FordStore BİLALLER
    ANTALYA
    facebook & instagram

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Diesel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gece 12 de filan çık çünkü sabah 8-9 olduğunda antalyanın sıcağını hissetmeye başlicaksın...
    bende tam onu düşünüyordum .. şuan hava nasıl antalyada.. gece yolculuğu yapmayayım diyorum 4 gibi cıksam 1 saate hava aydınlanacak cunku. 10.30 11.00 orada olsam zaten camlar filmli ve klima var.. pek sorun olmaz sanırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)