106 GTİ kullanan arkadaslarımız ve kullandıkları eksoz markaları ne onerıyorsunuz performance ve ses konusunda sesın cok abartı cıkmaması tercıhımdır
106 GTİ kullanan arkadaslarımız ve kullandıkları eksoz markaları ne onerıyorsunuz performance ve ses konusunda sesın cok abartı cıkmaması tercıhımdır
duz 51 boru artı sona ss kombınasyonuyla cok tatlı bı ses ve max performans elde edebılırsın..
SS fazla ses istemiyorsan öbür türlü remus turbo desıgn bazuka kazan 106 için tek geçerim bizzat denenmiştir
48 lik düz boru iyidir son susturucu tercih..
rahat kullanayım ses tatmin edici olsun istiyorsan SS ama biraz abartayım zaten pek kullanmıyorum dıyorsan remusotto çok abartı ses oluyor remus bile rahatsız ediyor uzun kullanımda otto hiç çekilmez.
ben tum markaları kullandım en son sanayıde kendım yaptırdım cokda memnunum bosuna para verme ıyı markalara 106 da ne taksan ses alıyorsun zaten...
ya siz hiç hks 60lık sesini duydunuzmu 106 da fazla kullanan yok ama bence en güzel ve kafa ütülemeyen hks he bu arada ss de çok sessiz denedik...ama standart araba gibi oluyo ss le hks az ve kalite ses bence...
Kaynaksiz , eksiz 48'lik duz boru & 120 MM cikisli YED son susturucu kullaniyorum .. YED biraz basit kaciyor farkindayim ama 25 TL'lik bir rakama 0 olarak daha iyisi alinamazdi sanirim .. 3000 rpm'ye kadar supersprintte ses yok ama ust devirlerde yirtarcasina bir ses var ama haykirmiyor .. Bende asiri sesten hoslaniyorum otto'yu 106'da duymadim .. HKS HI-Power nasil olur , nasil ses verir o konuda da bir fikrim yok dusunceliyim ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)