Arkdaşlar siz hangisini tercih ederdiniz ve nedeni ne olurdu ?
bravo 150 hp 206 tork normal , 230 tork sport modunda 0-100 = 8.5 normal sport=8.2
golf 170 hp 240 tork 0-100 = 7.9 sn
Arkdaşlar siz hangisini tercih ederdiniz ve nedeni ne olurdu ?
bravo 150 hp 206 tork normal , 230 tork sport modunda 0-100 = 8.5 normal sport=8.2
golf 170 hp 240 tork 0-100 = 7.9 sn
Alman arabası bir kere, tamı tamına 170 tane beygiri var, her türlü ezer bravoyu
Alman kalitesi konforu oldugu icin italyan gibi heryerinden takır tukur ses de gelmez
Tofaş servisine de gitmez, yan liftinde karbüratörü sökük şahin de göremezsin
Ama GT parasına bi bravo tjet + bi grande punto dizel alabilirsin
Ahahahaha günün yorumu geldi![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bana gore golf konfor saglamlık ve ıscılık uzun vade![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ben olsam golf tercih ederdim...
sonuçta bu isimde yılların tecrübesi ve güvenilirliği var dünyaya ispatlanmış bir isim kalite konfor dayanıklılık da cabası ...
Gtye cok bindim, kullandım. Sportu kullanma fırsatım olmadi. Ancak 155hplik mito test ettim. Tahminen aynı motor yazılım farkı var. Bendede zaten 120lik bravo var. Yani iki arac hakkında da bilgi sahibiyim denebilir. mito 160lik yeni tsilarla kafa kafaya gidiyor. Ancak gtnin performansı sporta gore daha ustundur. DSG sanzımanın Fiatta alternatifi yok. Sırf o sanzıman icin vw alınır. ancak manuel ise sunu dusunmek lazim ikinci el gt fiyatına 0 sport alınır. Fiat 5 para etmez lafını bicok yerden duyarız ama onlar bravo kullanıcısı degildir. Sport, kaliteli dolu ve güclü bir arac ancak GT kadar degil.
denemelerde golf geçiyo zaten..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)