2001 model kırmızı ve beyaz 2 tane sedan cıvıcle ılgılenıyorum ıkısındede kaza boya yok temız araçlar siz olsanız renk olarak hangısini tercih ederdiniz aracların ıkısınınde fiyatlarıda temzılık durumlarıda aynı fikirleriniz için teşekkurler![]()
2001 model kırmızı ve beyaz 2 tane sedan cıvıcle ılgılenıyorum ıkısındede kaza boya yok temız araçlar siz olsanız renk olarak hangısini tercih ederdiniz aracların ıkısınınde fiyatlarıda temzılık durumlarıda aynı fikirleriniz için teşekkurler![]()
walla çok zor bi durum yazı turadan başka şansın yok![]()
cok karışık olcak gibiresımlerde beyaz çok hosuma gidiyor aracıda tam istedıım sekılde görüntü olarak meşhurrr jdm modunda yapıcam görüntü olarak beyaz bıraz agır basıor bendede
beyaz onkrktr
beyaz alırsın aklında kırmızıda kalır kırmızı alırsın aklında beyaz kalır..bendede beyaz var sadece jant kapakları sökük birde çıtalar aynalar boyalı arkadaşlar bile senin civic diğerlerine göre çok farklı duruyor diyolar..beyaz gerçekten bu kasalarda vazgeçilmez ama kırmızıyada hayır diyememanlıcağın çok çok zor bir karar..şimdiden hayırlı olsun
kırmızı beyaz jant
www.honda-tech.com
www.honda-tech.com
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
evt 1.6 ies kırmızısı için hemen hemen her arç için gecerli zaten zamanla solma..beyaz agır basıyor zaten resımlere bakıyorum sımdı beyaz daha güzel duruyor
ilanlari varsa gorelim araclari daha saglikli yorum yapariz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)