Merabalar arkadaşlar.acaba doğanın arka tekerleklerini biraz negatif camber yönünde açmak mümkünmüdür??teneke jantlarım ve beyaz şeritlerim hazırcevaplarınızı bekliyorum
Merabalar arkadaşlar.acaba doğanın arka tekerleklerini biraz negatif camber yönünde açmak mümkünmüdür??teneke jantlarım ve beyaz şeritlerim hazırcevaplarınızı bekliyorum
istanbulda olsan yapıcak biyer tavsiye ederdim. bu arada negative camber le açamassın içeri sokarsın.
![]()
işte bende içeri sokmak istiyorum.bunun yapılması çok zor bişeymi?bi ustaya derdimizi anlatsak yapabilceği bişeymi?
maalesef tofaşlarda arakalarda camber ayarı yok onlerde oynayabılırsın camberle
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
arka süspansiyonu bağımsız olan bir aracın arka alt takımını uydurabilirsin, mesela e30'un alt takımını uydurabilirsin.
adanaya gitme ihtimalim yok.fakat olayın nasıl olduğunu biliyorsan anlatırsan burdaki bi ustayla çözerm heralde?
Doğan slx te arkalar kamber verirse sıkıntı var demektir..Yani olmaz maalesef..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
amaç kamber değilde jantı içeri almaksa kampanaların kapaklarını taşlıyorlar ne kadar saglıklıdır bılemem ama birde aksı kısaltıp kaynatıyorlar (tam bilemiyorum ) diye duymuştum
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
amaç jantı içeri almak değil negatif camber vermek.sorumu yınelıyorum.arka tekerleklere negatif camber verebilirmiyiz.eğer bu olabilirse nasıl olur?
zevk seninde çok tavsiye etmem arka kamberiyle oynamanı.... arkadaşlarda yazmış zaten
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)