gittikçe öğreniyorum bu işi
115 bg 250 Nm işe yaramaya başladı. Gps lede ölçmek nasip olur inşallah.
gittikçe öğreniyorum bu işi
115 bg 250 Nm işe yaramaya başladı. Gps lede ölçmek nasip olur inşallah.
hayırlı olsun brocan, biraz daha antrenman ve sıcak lastiklerle denemek şartvede sulanmamış yolda tabiki, bu speclerinle 8sn çıkartırım senin arabadan diye belirtiyorum
![]()
sağol kardeşim. seninde chipli videolarını izleriz inşallahaslında çingenlik yapsam sankide 9 snnin azcık altı gibi gozukuyo videoda
eve yakın bi tek yer var orada gece 2 gibi hep sulanıyor yol hafif nemli oluyo. carrefour lambalarından doğancı barajına giden yol opetin ordan ilk ışıklara kadar bursadaki arkadaşlar bilir bu yolu geniş bi yol ve bu işe musait oluyo gece 2 gibi.
maşallah ciğerim dyno eğrisini iyi incele tork nerde pik yapıyor hp nerde pik yapıyor iyi takip edersen kalkışları ve vites atışlarını ona göre ayarlarsan daha iyi bi derece seni bekliyor
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
eywallah izzet aga bizde kendi çapımızdabişeler yapmaya çalışıyoz
Sağol orhan abim bi elimde kamera hem yolu takip et hem vitesleri zor oluyo belki birazcık daha inebilir
cümlemize maşallah barışım ciğerim
teşekkürler
yaptırabilirsin ki mmt hiç kullanmadım ama düz vitesin bi değişiği diyorlar kavrama için. çok sıkıntı oluşturmaz herhalde... denemedi tavsiye ederim.
maaşallah
bu arada bişey dikkatimi çekti..
aracın dyno grafisi var mı? güç hangi devirden sonra düşmeye başlıyor?
bana sanki biraz daha düşük devirde vites büyütmek gerekiyormuş gibi geldi...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
dyno cıktısı var elimde ama ilk yapılan setupa göre var. Stockken fansız dynoda 90,3 bg verdi ilk yazılımdan sonra tam 100 bg verdi. bi gün sonrada 2. yazılımı attık. Erhan abi 25 bg gore ayarladım dedi suanki halide bunu destekler niteikte. Son setuplı haliyle ramazan yoğunluğla çıkamadım dynoya. Ayrıca malesef dynoyu fansız yapmışlar o yuzden havanın soğumasınıda bekliyorum biraz![]()
vites olayına gelince bendede acemilik var tabi kem kamerayı tut hem devri kontrol et biraz doğaçlama oldu2. den 3 e gecerken ayağım gazda chiefkadir style vites değitiriyim dedim o yüzden 5200 lerı gordu
![]()
![]()
Torq eğrisini vermedi abi bana dynoya çıktığım yer ama söyle söyliyim 2 eğrinin egörünüşü tıpkısının aynısı yani yazlımdan sonra birisi daha erken yukselmeye başlıyor ve daha geç aşağı iniyor. yani 1800 max torq devri yerıne suan 1600 civarı bişeydir max torq. max bgde 4000 de veriyordur 3800 yerine. bg eğrisinden yorum yaparsam.
4300 devirden sonra değilde 4600 devirden sonra güçten düşmeye başlıyor ama 5000 e kadar cok temiz devir çeviriyor 5000 cik devir olsada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)