Egzoz için 65mm dış çap, 2mm et kalınlığı 63mm iç çap krom boruyu nereden bulabileceğim konusunda fikri olan varmı?
Baya bir gezindim sanayide yok.kaldıki öyle ölçü olmaz diyolar.ya 60mm yada 75mm olurmuş.
bu konuda fikri olan varmı?
Egzoz için 65mm dış çap, 2mm et kalınlığı 63mm iç çap krom boruyu nereden bulabileceğim konusunda fikri olan varmı?
Baya bir gezindim sanayide yok.kaldıki öyle ölçü olmaz diyolar.ya 60mm yada 75mm olurmuş.
bu konuda fikri olan varmı?
bende 70 mm 1.2 et kalınlığında 3 metre 70 lik krom boru var.Des sanayi ve kadosanda bulabilirsin.o ölçüleri
Dr.ECU
Zeytinburnu demirciler sitesine bakabılırsın. Isımız geregı krom boruları ordan alırıyoruz.
http://www.demircilersitesi.net/index.php
2 mm et kalınlığı kalın ve ağır olur. zeytinburnu demirciler sitesine bakmadan fayda var.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
avrupa yakasında hadımköyde var
mercedes fabrikasını geçince ileride alkoop sanayi sitesi var.oradan ben 304 paslanmaz krom boru almıştım her ölçüyü bulabilirsin büyük bir yer ismini hatırlamıyorum girişte güvenlik yardımcı olacaktır
barnak bassam olurmu ?
Bak bakalım![]()
boruculara içi 2,5" boru lazım (yada onların anlayacağı dille: "abi bana içi iki buçuk parmak paslanmaz boru lazım") diyebilirsin..
2,5", yaklaşık 63 mm ediyor
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)