Önerebileceğiniz bir servis var mı ? Bir yakınım araç aldı ve kontrollerini iyi bir yerde yaptırmak istiyoruz.Daha önce peugeot sahibi olmadığımız için bir bilgimiz yok.
Önerebileceğiniz bir servis var mı ? Bir yakınım araç aldı ve kontrollerini iyi bir yerde yaptırmak istiyoruz.Daha önce peugeot sahibi olmadığımız için bir bilgimiz yok.
Arabaya itb egzantirik takmıcaz.Bayan kullanıyor fren değişimi yağ değişimi sadece amacımız.
Yerini biliyorum saol![]()
Peugeot Yıldırım, oldukca iyi ilgileniyolar.
yetkili servis arıyorsan, yıldırım otomotiv maltepe e-5 kenarı
özel serviste kartal oto sanayi sitesi evrensel otomotiv.
Yetkili servisler artık expertiz yapmıyorlar ama Aktif iriyıl Levent İriye selamımızı soylersen yardımcı olacaktır Coskun ustada işinin ehlidir
Saolun beyler.
Harun ustada abartı onada gerek yokdedim gibi bayan arabası
tamam cok saolun
Aktif Iriyil hizmet anlaminda cok guzel karsilama, agirlama vs.Ama fiyatlari tuzlu geldi bana.. Bir tek yag degisimine gittim simdiye kadar, o yuzden servis islerinin kalitesini bilemem ama bir arkadasimin ailesi full peugeot ve onlar da gozleri kapali gidip arac birakiyorlar oraya..
Ama bayan icin diyorsun sen, cok ideal bir yer orasi.. Rahatlikla gidebilirsiniz..
Libadiye caddesi uzerinde evet.. BP'nin az asagisinda..
Araca ekspertiz yapıcaksanız PEugeot serwisleri ekspertiz yapmıyor.
Bakım içinse biraz uzak olsa da Şile yolu üzerindeki Tekotoyu öneririm.Peugeotun kendi perakende satış ve servis yeri oldugundan kurumsal kimliğinden ötürü diğerlerinden farklı bir yaklaşımı olduğunu söyleyebilirim kalite adına.
yıldırım ıyıdır....aracımı onlardan almıstım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)