Yorumsuz....
![]()
Yorumsuz....
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
cok yazık ya cumartesi sıra ankaradaymıs allah sonumuzu hayır etsin
ooo valla abı su an senın psklojını tahmın bıle edemıyorum ben dun yukarıdan gordum o bile yetti bana offffff
Savas alani gibi olenlere allah rahmet eylesin cok uzucu. Saol koray
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Allah sabır, kuvvet ve kolaylık versin... Cana geleceğine mala gelsin diyesim var ama mal canın yongası...
Çok büyük geçmiş olsun...
tekrar tekrar geçmiş olsun koray bizim burdan araba başka bir şey ne lazımsa sölersin getirim bırakırım veya başka türlü nasıl yardımımız dokunursa ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Yazık günah ne kadar moral bozucu bir görüntü Allah ölenlere rahmet eğlesin..
Haberlerde zararın 90 milyon dolar olduğunu söylüyorlardı sırf şu garajdaki her bir tırın fiyatı nekadardır zaten..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Saolasın abi toparladık sadece büyükler kaldı kompressor,tezgahlar falan onun içinde yarın bi Tır ayarlıycaz.
Bizimki kötünün iyisi diyim herkese.gerçekten araç sahiplerinin durumu çok daha kötü.Çoğunun kaskoyu yok olanda sel,deprem vs gibi doğal afetleri ekletmediği için herşeyleri gitti![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Haberlerde gösteriyordu sayın başbakanımız helikoptere binmiş sağı solu işaret edip ordaki dere yatağıda islah edilmemiş yok burdaki dere yatağındada yerleşim varmış diyor. Bugüne kadar bunları sanki bilmiyormuydunuzda bu felaketler olduktan sonra bunları söylüyorsunuz. Sanki vatandaş gidipte ordaki dereyi islah edicek. Bu belediye başkanları ne iş yapıyor?
unless you ride the beast
you wouldn't understand
işin dahada ilginci mağdurlar ile ilgilenecek bir kişi bile yoktu.Belediye dozerler dere yatağını tıkayan tırları garajın ortasına çekti bıraktı gitti herkes kendi başına bişeyler yapmaya çalışıyo.Bi yandan yağmacıları kovalıyoruz.
Hasar tespitti oydu buydu hepsi hikaye yani basında yayınlanan
geçmiş olsun koray abi
yağmura yağışa diyecek bişey yok da zamanında önlem almayan yöneticilere söylenecek çok şey var![]()
herkese cok buyuk gecmıs olsun cok uzucu haftasonuda gelıomus dıkkat edelım kımse cıkmasın dısarı falan bu dogal afet falan degıl bu bastakıler dıger tarafta napıcaklar cok merak edıorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)