User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
53 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: aracı üzerine alma

olcay_bora
    Misafir

aracı üzerine alma

az önce polis cevirdi dedi dün sigortan bitmiş dün muayenen bitmiş 2 gün önce de üzerine alma vaktin geçmiş baglıorum ddi. ve bagladı. aracı üstüme almam için 2 ay vaktim var dedim 1 ay dedi yazdı yediemin kagıdını verdi napmam gerekiyor bundan sonra

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsatı üstüne alma süresi 1 ay

hadi onu geç sigortasızmısın baglar . Sigortasız neden geziyorsun Allah korusun birisini ezdinmi kimse kurtaramaz seni.

sigortanı yapıcaksın gidip alıcaksın aracını.ruhsatı çıkarmadın diye araç baglanmıyor. 1 ay sonrası ceza biniyor günlük bilgin olsun.

olcay_bora
    Misafir
    ben sürleri geçmedi sandıgım için durdum yoksa durmam hiç bi çevirmede ama sürelerinin geçtiğini bilmiyorum adam dedi bu 2 gün geçmiş bu 1 gün geçmiş fln bagladı direk. plakaları verdi yanıma ruhsatı verdi ddi yarn karakola git. ruhsatla bankaya mı gitcem ben sigorta için hiç bilgim yok bu konuda

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noter satışı ve ruhsatla birlikte herhangi bir acenteye gidip sigortanı yaptıracaksın.daha sonra arabanı çözecen ve muayenesini yaptıracaksın.

en son iş olarakta trafik şubene gidip aracı üzerine alacaksın.kolay gelsin geçmiş olsun
    barnak bassam olurmu ?

olcay_bora
    Misafir
    sigortayı yaptırınca aracı otoparktan alabiliyor muyum ? aracımı aliyim gerisi kalsın sigortasız zaten ben dolaşmazdım ama diğerlerini yaptırmayı pek sevmem aracımı aliyim sigortam olsun bana yeter. bir günlük işim var sanırım anladıgım kadarıyla

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımı aliyim gerisi kalsın sigortasız zaten ben dolaşmazdım ama diğerlerini yaptırmayı pek sevmem aracımı aliyim sigortam olsun bana yeter. bir günlük işim var sanırım anladıgım kadarıyla
    muaynesi bitmis arabayi sadece sigorta ile kurtaramazsiniz, sevmem nasil oluyo bu arada?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

CeSaNCeEm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ruhsatıını sigortanı alıp çıkarırsın sana 1 hafta müsade verirler o zamandada muayeneyi yaptırısın gelip yakalamayı kaldırırsın...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muaynesi bitmis arabayi sadece sigorta ile kurtaramazsiniz, sevmem nasil oluyo bu arada?
    Tarzım değil gibi yani

Noter satışı yapıldıktan sonra satıcının koyduracağı süre belirlenir.Eğer satıcı bir süre belirlemezse Noter'de otomatik olarak 1 ay yazıyolar o kısma.

Geçmiş olsun Kolay gelsin zor bi durum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

elastico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    noter satışla sigortanı yaptırman lazım, ruhsatı çıkartman içinde 1 ayı geçtigin için nakit ceza makbuzu kestireceksin 20e1 mi ne öyle bi ceza 96tl vergi daireleri kesiyolarmıs artık polisler kesmiyor. aracında muayenesi yoksa ruhsat çıkmıyacaktır aracı ordan çıkarıp muayenesini yaptırıp cezalarını ödeyip keyfine bakacaksın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satışını almadan sigortanı yaptırmadan arabayı teslim etmezler onların sevdiği bu muayene içinde uyarı verir 2. bağlar sevme meselesi

olcay_bora
    Misafir
    plakalarım takılı değildi onları yanıma verdiler ruhsatı da verdiler beni gönderdiler. noter kagıtlarım ruhsatım sigorta için gereken ücret ve plakalarım şuan hazırda ama diğer ruhsat işlemlerini fln yapmam için arabayı cıakrtmam lazım çok uzakta çünkü aracın kayıtlı oldugu yer otobusle fln çok ters olcak bir günde halledemem de zaten işlemleri. polislerden biri de dedi sigortanı yaptır aracı al diğerlerini yaptır bu arada sana belli birgün trafikte dolaşma izni olan ceza yazarız dedi. diğer polis te aracı üstüne almadan gelirsen yine vermeyiz aracı dedi allak bullak oldu herşey

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu şekilde dolaşman çok sakat zaten..Ve olan olmuş.Polis haklı olarak bağlamış..Sana ruhsat işlemleri ve trafik sigorasını yapman gerekiyor..1Ay muhleti var..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

elastico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diğer polis işi bilmiyomuş. aracın muayenesi yoksa zaten üstüne alamazsın. sigortanı yaptırıp aracını çıkarman lazım. 2 günün gider muayene emniyet derken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun....önemlı konular bunlar keske aksatmasaydın.....sıgortanı yaptır once sonra guzel bı ceza ye aracını oradan cıkartmak ıcın...snra aracını cıkart gıt muayenını yaptr sonrada topladıgın evraklarları karakola gotur aracı uzerıne al....ben bole bılıorm...cunku muayene olmadan yenı ruhsat cıkartmazlar yanı ruhsatı cıkartmak ıcın ılk once sıgorta yaptırıp arabayı oradan cıkartman lazım...

olcay_bora
    Misafir
    sigortayı yaptım hemen faksladılar bana yeni poliçeyi faks ile gidip aracı çıakrtabilir mym ?

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildigim kadarıyla fax yada fotokopi geçerli olmuyor orjinalini istiyorlar birde bugün pazar karakoldan çözdüremiyebilirsin aracı

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç bir çevirmede durmam nasıl oluyor?

olcay_bora
    Misafir
    gittim az önce karakola yakın zaten bize yarın sabah 9 10 gibi gel dediler faksı da kabul etmediler dediğiniz gibi.
    çevirmede durmam yani önceki aracımda muayenesizdim ben bir bir buçuk yıl kadar iki defa ihtar almıştım yine yaptırmamıştım zorda olmadıkca yavaslıyorum basıp uzaklaşıyorum sonra işin gerçegi bu yani dışarda eksiği çok bir sürü araç ve söför varken bana denk gelirlerse ben buna sinirlenirim. bugunkülerde çok acımasızdı 1 gün geçtim sigorta da 2 gün geçmiş ve bu süreçte aracım sanayide yatıyordu p.tesi bu işleri halletcem o yuzden bugun aracı almaya gittim dediysemde bagladılar. ben böyle insanları görünce dur ihbarına neden uyyim ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam polislerimiz pek anlayıslı olmayabılır ama..... senın evrakların tam olmadan trafıge cıkman allah korusun basına bı kaza vs gelse....ck dert cekersın....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)