User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: sibirya kurdu bakımı hakkında

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sibirya kurdu bakımı hakkında

bgn tayfunun yavrulardan birini almaya karar verdim sağolsun tayfunlada anlaştık,daha sonra bi arkadaşıma husky aldığımı söyleyince ona soğuk yer lazım filan dedi nasıl yapcan dedi benim huskyler hakkında bilgim yok

şimdi ben köpeğe çatı katında bakmayı düşünüoyrum kışın tabiki evde daha soğuk ama yazlrıda evden daha sıcak oluyor haliylen bu köpeğe zarar verirmi yani şimdi sakat bi durum varsa eziyette etmek istemem hayvana tecrübesi olan palaşırsa seviniirim

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kopegınız kac aylık, oncelıkle asıları tam mı, eger tam degilse uygun bi aşı takvımı ıle asılarının tamamlanması gerek.
    internettekı aşı takvımlerı bıraz abartılı ve ticarı amac ile hazırlandıgı ıcın daha kalabalıktır.
    en mantıklısı bi veterıner klınıgıne gidip, hekım ile konusmak. insanlar antalyada bile sibirya kurdu besliyor, o yuzden soguk yer olayı biraz zor
    yine de hayvanlar hakkında en dogru bılgıyı size veterıner hekım verebilir.

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırak Husky'i herhangi bir köpeğin bile yazın sıcağında çatı katında sağlıklı yaşama ihtimali yok.Lütfen bu eziyeti ona çektirme.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın çatı katına koyarsan köpek muhtemelen orda pişer bol spor yapması gereken haywanlar ama sıcak hawalarda halsiz kalıolar arada 1 ewdeki küweti doldurup içine soksan çok mutlu olur sıcak hawada bol bol yıka denize götür

kışın zorluk çekmezsin ama yazın köpeğe işkence olur çatı katına ufak şişme hawuzlardan alıp koyabilirsin su doldurursun içine darlandımı oraya gider suyunuda deiştirirsen sorun olmaz (japon balıı sanki ) geriside çatı çok sıcak oldumu ewe alıcaksın senenin 1 2 ayı sizle yaşıcak gibi de bi çözüm üretilebilir kışın en sewdiği yerler buzdolabı önü we klima önü olucaktır

her gün muhakkak koşuya çıkar çok yağlanmamasını sağla ki yazın zorlanmasın

daha detaylı bilgi wericek arkadaşlar çıkıcaktır illaki bnmkiler tawsiye
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kopegınız kac aylık, oncelıkle asıları tam mı, eger tam degilse uygun bi aşı takvımı ıle asılarının tamamlanması gerek.
    internettekı aşı takvımlerı bıraz abartılı ve ticarı amac ile hazırlandıgı ıcın daha kalabalıktır.
    en mantıklısı bi veterıner klınıgıne gidip, hekım ile konusmak. insanlar antalyada bile sibirya kurdu besliyor, o yuzden soguk yer olayı biraz zor
    yine de hayvanlar hakkında en dogru bılgıyı size veterıner hekım verebilir.
    + 1000 haywanın gittiiği bi weteriner hekimi mutlaka olsun we ondan başkasına götürme aşılarını tamamlasınlar we sütten kesilmeden anneden ayırma haywanı
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha almadım 45 günlük filanlar heralde ya normal köpek beslenir ölüm sıcağıda olmuyor yani ben husky için sordum
    arkadaşımın pitbulluda çatıda duruyor bi problemi yok mesela hayatından memnun

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazin gun boyu yatar zaten mutsuz olacaktir bahcede golge sansın varsa yazin bahceye cıkarabilirsin benimde akbasim var sicakdan nefret eder oda yazin leyene su koyarak birakiorm onn icine girip cıkıyo sende benzer bi sekilde hareket edebilirsin yawru oldugu icin ilk 1 yıl dikkat gerekli ozellkle 6 aylk ola kadar mama olarak yavru kopekler icin olan mamalar var bunlardan proplan eukanuba royal canin i oneririm ben eukanuba yı kullanıyorum simdilik bu kadar benm 2. kopegim oldugundan baya tecrubelendim yardim edebilirm

type-RRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın çatıda ölür husky benim arkadaşımda vardı evin 1 odasını ona ayırmıştı 16derecede klima 24 saat çalışıyodu genede sıcak geliyodu hayvana
    rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı type-RRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazın çatıda ölür husky benim arkadaşımda vardı evin 1 odasını ona ayırmıştı 16derecede klima 24 saat çalışıyodu genede sıcak geliyodu hayvana
    insandanda hassas sanırım bunlar bu durumda

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet biraz sıkıntı yaşayacaktr ama önünde sürekli taze su tutarsan bişey olmaz çok daha kötü koşullarda yaşayabiliyorlar sık sık banyo yapmalı şampuan vs. kullanmamalı köpekler içn ph sı ayarlanmış ürünler kullanılmalı ya da duru su le ıslat gitsin bişey olmaz
    bence korkacağın bişey yok
    eğer çok sıkıntı olursa traş önerebilirm sadece hayvanın sağlığı açısından
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende var oytun saolsun ..
    ben köpeği burhaniyeye fabrikaya gönderdim yazın genelde ya gölgede yada soğuk hava deposunda ...başka türlü yaşamıyor yazık hayvana..
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi nasıl yaşamıyor ya bende anlamadım gitti illaki her hayvanın sevdiği bi iklim şartı vardır ama burda ne şartlarda yaşayan ne köpekler var yani alıp hayvanı güneşin altına koymassanız düzgün bi şekiilde vitaminini yemeğini suyunu verirseniz sıkıntı olucağını sanmıyorumm.... UZMANN sende tırsma all besle yaa tecrübe etmiş olursun işte insan değil ya bu biz bile nelere alışıyoss yarın gider veterinere danışırız gene tam olarakk)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada husky ile sibirya kurdu aynı şey deilmiş sanırım bunlar husky miş

kayaakin
    Misafir
    Yeriniz uygun değilse , husky değil en çirkin terrier bile olsa heves ugruna bir canlıyı çatı katında beslemeyin. Özgürlük onlar için herşey demek bir okadarda ilgi ve iyi bir ortam.

Pitbull lar birsüre sonra mekan kavramını unutuyor zaten, husky için aynı şey geçerli değil.
    telef olur hayvan...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem sağolsun ilgilendi ve ciddi ciddi bu konuya değindi. Diğer insanlarada bilgi olsun. Biz annesini yavru iken aldık kardeşim terasta baktı büyüttü gölgesi hiç eksik olmadı ama çatı değil terastı esintisi sürekli olan biyer yani. Belli bir süre sonra çiftliğe koyduk su sorunu yok yani bacağım kalınlığında boruyu dolduracak tazzikte çıkıyor su ve gölge ağaç bitki vs.vs. çok var hayvan rahat etsin gerisi önemli değil.

Cem önümüz kış alır almaz zaten çatıya koyamazsın daha çok ufak evde bakmak gerekli. Müstakil ev olmayınca zor olur bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem sağolsun ilgilendi ve ciddi ciddi bu konuya değindi. Diğer insanlarada bilgi olsun. Biz annesini yavru iken aldık kardeşim terasta baktı büyüttü gölgesi hiç eksik olmadı ama çatı değil terastı esintisi sürekli olan biyer yani. Belli bir süre sonra çiftliğe koyduk su sorunu yok yani bacağım kalınlığında boruyu dolduracak tazzikte çıkıyor su ve gölge ağaç bitki vs.vs. çok var hayvan rahat etsin gerisi önemli değil.

Cem önümüz kış alır almaz zaten çatıya koyamazsın daha çok ufak evde bakmak gerekli. Müstakil ev olmayınca zor olur bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var.
    yok kanka alıcam bahçede var ztnde öle çok kullandığımız biyer deil büyüyünce gündüzleri orda bırakırım gece alırım yukarı sabah iner yine aşağıya

erkeklerden ayır bitane yarın ararım kanka ya yarn yada perşembe buluşuruz alırım kanka

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam kanka yarın telefonlaşırız.

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alperNSE78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düzgün bi şekiilde vitaminini yemeğini suyunu verirseniz sıkıntı olucağını sanmıyorumm.... UZMANN sende tırsma all besle yaa tecrübe etmiş olursun işte insan değil ya
    Tabi ya nolacak deneyim olur.Olmadı bi başkasını alırsın ikinci kata indirirsin bakalım orada yaşayabiliyor mu

Vitaminini gübresini de verirsen, günde 1 kere de sularsan yaşar hatta çiçek bile açar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi ya nolacak deneyim olur.Olmadı bi başkasını alırsın ikinci kata indirirsin bakalım orada yaşayabiliyor mu

Vitaminini gübresini de verirsen, günde 1 kere de sularsan yaşar hatta çiçek bile açar
    hehe göz göre köpeğe eziyet etcek halimiz yokya ama yok ayrı oda ayırdı klima filan taktı biraz abartı onun için yazmış olabilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)