![]() |
|
|
#742 |
![]()
Otomobil: T-jet
|
oyunu ilk yüklediğimde oynadım kariyerde 6-7 yarış yaptım şimdi ise tam yarış başlarken kontrolün bana geçtiği sırada oyundan atıyor ne garip iştir çözemedim. bilgisi olan var mı acaba
|
|
|
|
|
|
#743 |
![]()
Otomobil: Focus , KA
|
yav bi türlü çalıştıramadım oyunu , yükledim crackini yaptım , belgelerden graphic dosyasını değiştirdim , dll leri yükledim , ekran kartımı güncelle diyince en güncel serisidir dedi ama oyuna giriyorum profil oluşturuyorum yarış başlaması için beklerken windows çalışmayı durdurdu diyo , varmıdır bi çözümü tekrar yüklesem farkedermi acaba ?
|
|
|
#744 |
![]()
Otomobil: 200sx s13 & 08 Honda Civic
|
yaw honda crx varmıkı
okadar ılerleyen varmı ?? |
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 7200 rpm @ D16v1
|
Alıntı:
masaüstü ekran çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğünü aynı yapıp bi dene aga ben o şekilde halletmiştim ![]() eğer olmazsa save dosyasını kaydet. oyunu kaldır tekrar kur bu dediklerimi yap. |
|
|
|
|
|
|
#746 |
![]() |
Oyun Nasıl Yine Pro Street Gibimi Yoksa Underground Tarzındamı Cunku En Son Pro Street de Hiç Verim Alamamıştım
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#747 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol EG2
|
Sevgili parça sağlayıcımız ; Mechanix e ithafen
![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________ Parts From Garage GT Re-Builded and Assembled By JDM Works |
|
|
|
|
|
#748 |
![]() |
Te37'lerini yirim
Artık kanat yok ama . )__________________________________ Suspension tuning is God, power is Jesus and the ebrake is the holy spirit. |
|
|
|
|
|
#749 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol EG2
|
hehe
kanatsız body kit yoktu maalesef __________________________________ Parts From Garage GT Re-Builded and Assembled By JDM Works |
|
|
|
|
|
#750 |
![]()
Otomobil: Turbo Matkap
|
invidia ge-force 6600 .512 mb ekran kartım var ama oyun başlamıyor sürekli başa dönüyor
oyundamı sorun var yoksa ekran kartımmı yetersiz anlamadım |
|
|
|
|
|
#751 |
![]()
Otomobil: C200K,SLK200K,FreelanderII
|
Arkadaşlar ps3 te joystickle değilde normal tuşlarla oynanmıyormu oyun controllerde öle bi secenek göremedimde..Birde oyuna m3 harici bir arabayla başlamak mümkünmü..şu anda bitek m3 varda
![]() __________________________________ Mercedes Benz______ |
|
|
|
|
|
#752 |
![]()
Otomobil: SR20DET
|
arkadaslar normal pıst yarıslarında tıme attacklarda dıreksıyonla olan ayarlarımda hıc sorun yasamadım ve gayet guzel tepkılı sorunsuz oynadım ama dırfte gectıgımde ımkansız hale geldı sureklı spın atıyorum kontrayı cok gec alıyo ve tepkılerı cok sacma bu sorunu yasayan varmı veya dırft ıcın ayrı bı dıreksıyon ayarı kullanan yardım ederse sevınırım
__________________________________ Pure Adrenaline Attached To A License Plate...Isn't It Time To Exprience One Yourself? |
|
|
|
|
|
#753 |
![]() |
çok şükür bende indiriyorum en sonunda
![]() |
|
|
|
|
|
#754 |
![]() |
oyunu oynamak için bilgisayarının donanımlarında eksiği olan arkadaşlara RAM-ekran kartı vs oem parçaların atışında yardımcı olurum.hatta direksiyon seti ile takas da yapabilirim.klavyesiz olmayacak bu iş
|
|
|
|
|
|
#755 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
ps3'te break asist tadında bişe var istem dışı frenliyor virajlara gelince bunu nasıl kapatabiliyoruz?
__________________________________ ![]() |
|
|
|
|
|
#756 |
![]() |
beyler bu oyunu cd ye yazdırmadan kurmanın bi yolu varmı ?
|
|
|
|
|
|
#757 |
![]()
Otomobil: .
|
|
|
|
|
|
|
#758 |
![]() |
daemon tools ile çok rahat kurarsın
![]() edit yazarken yazılmış ![]() __________________________________ ![]()
|
|
|
|
|
|
#759 |
![]()
Otomobil: N/A
|
we sonunda oynadım oyunun grafıklerı felan cok ıyı ama oynanabırlk smılasyonla eskı nfsler arasında kalmıs bıras =)
|
|
|
#760 |
![]() |
beyler bu deamon toolsu kurdum..sağ alta logo geldi ordan indirdiğim dosyayı seçtim kurdum pc ye..masaüstüne logo geldi bide bilgisayarıma oyunun logosu geldi ama tıkladığım zaman
wrong disc inserted please insert the original need for speed shift cd/dvd diyor ? |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|