Bu sabah 8de meguıarse gittim saatlerce arabamı yıkadım cilaladım ettim heryerini, keyifli keyifli cıktım dukkandan ara sokakta 5km hızla gidiyorum birden catır cutur bi ses geldi ve ön sol lastiğe bişey takıldığını anladım yarım metre sonra durdum.Ön sol lastiğime cam şişenin kırık dibi saplanmış! Hemen cıkarttım ama lastiğe saplanmış.Taban kısmının en etli butlu kısmına girmiş şişenın dibi.Baktım kaçırma sesi yok neyse eve geldim koydum garaja.Az az kacırıyorsa akşama dibine kadar iner bekliyorum yapıcak bişeyim yok! Lastik bridgestone adrenalin sert hamurlu olduğu için köküne kadar girmemişse bişey olmaz diye umuyorum ama sinirim acayıp bozuldu,patlasa orda lastiği değiştir git 500 lira ver lastik al o ebat bulursan!! Dün akşam mac vardı fenerbahce stadında bilenler bilir meguıars kızıltoprakta fb stadının arkasında.Heryer cekirdek kağıt çöp şişe bira şişleri kola şişeleri izmaritler meyve kalıntıları.YOLDA CAM ŞİŞE KIRMAK NEDIR YA!! Aciz köpekler içtin atacak yer bulamadın kenara bırak bare ara sokakta duvarlara fırlatıp kırmışlar şişeleri heryer kırık cam! Ne maç seyretmeyi biliyoruz ne bibok yapmayı! Tek işleri hainlik hayvanlık acizlik! Yolda cam kıran köpeklerin Allah Belasını versin!!! Siz siz olun ara sokakta olsa dikkat etmeye calışın cam kırıklarına...