Yurtdısından (US) gelme bir iphone var elımde. Ankara'da kırdıracak yer bulamadım.
Istanbulda bu işi yapan tanıdıgınız ettıgınız guvendıgınız bırı varmı?
Yurtdısından (US) gelme bir iphone var elımde. Ankara'da kırdıracak yer bulamadım.
Istanbulda bu işi yapan tanıdıgınız ettıgınız guvendıgınız bırı varmı?
KA Style
yıwrım kimseye götürmene gerek yok www.ingilizanahtari.com a gir iphone genel kısmında herşey anlatılıo![]()
Kesinlikle haklısın. PAra vermenin mantığı yok. Adım adım anlatıyor siteler. Biraz kafa toplayıp hepsi çözülebilir.
bir sitede burası var...
http://www.ikaynak.com/forum/
ewt bnmde iphone hakkında sormak istediklerim wardı
almayı düşünüorum 1 2 ay içinde menüsü ençok hoşuma gden telefon alternatif göstericek yada + - karşılaştırması yapabilicek warmı
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
http://www.ismashphone.com/2009/06/h...g-redsn0w.html
illa para vermek istiyosan ben yaparim sana![]()
cıhaz 3g bu arada![]()
KA Style
telefon unlock yapılıcak dimi
imei si işlimi ? yoksa imei işli halemi getirilmesi lazım ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
iPhone dışındaki telefonlar yalnızca telefon görevi görebilir.iPhone ise size bir PCnin sunabileceği herşeyi sunar.
IMEI'im pasaportuma kayıtlı![]()
KA Style
Dokunmatik ekran ve işletim sistemi hızı/rijitliği konusunda iphone alanında 1 numara.
Lâkin o kadar para verdikten sonra ben telefonumda şunları da isterim.
En az 5 mp kamera
Fener olarak da kullanılabilen flash
Görüntülü görüşme
Mobil TV uygulamasına uyumluluk
Çok daha yüksek bir hafıza
ÜCretsiz extra programlar
Word-Excel-Outlook
Bilgisayar ile uyumluluk, bilgisayardan tam kontrol, flash disk olarak kullanabilme
Şahsen bende çok düşündüm. Omnia aldım. Başta da dediğim gibi dokunmatikliği asla iphone kadar değil. Ha ama bir register ayarı var, onu yaptığında iphone'a bir nebze yaklaşıyor. Sürüklemeler ( aşağı, yukarı, sağa sola ) ve işletim sistemi hızı konusunda iphone rakipsiz. Bu arada omnia'nın yenisi çıkmış, nasıldır bilmiyorum. Belki -'ler giderilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)