Uzun zamandır siteye üyeyim, fakat pek takip edememiştim.. uzun uğraşlar sonucu bulduğum orjinal ötesi aracımı sizlere sunuyorum.. umarım beğenirsiniz.
1996 model S14
![]()
Uzun zamandır siteye üyeyim, fakat pek takip edememiştim.. uzun uğraşlar sonucu bulduğum orjinal ötesi aracımı sizlere sunuyorum.. umarım beğenirsiniz.
1996 model S14
![]()
4.resimdeki polis 1,2,3. resimlerin oldugu şekildeyken gelseydi ilginç olabilirmiş hehe . Maşallhaı var aracının , kazasız belasız bol yanlı sürüşler .
Instagram: mutusgarage
bu araba izmir karşıyakadan alınan araba olmalı af plaka.ben geçen sene bakmıştım o araca ve neredeyse 1 sene boyunca o paraya satılmamasına hayret etmiştim.
çok temiz ve kıyıda köşede kalmış cinsten diyeceğimiz bi araç.ufak tefek keyfe keder makyaj işleri vardı,onlarda olmuş tam olmuş eğer bu araç o ise.
kazasız belasız maşallah![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
hareket halindeyken düz gitmiyor..hareketsiz çok sakin ve masum.maşallah plakasıda kendide güzel...sonuçta o bir japon aslı drift....ufak dokunuşlarla özüne döner ...kazasız belasız ...
eg sedan vtec
maşallah plaka benden![]()
www.honda-tech.com
Masallah, gecen aksam kazasker shell civarında görmüstük![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)