yusuf başkanyine neyin peşindesin
VL nin direksiyonundan yapıcaksın anlaşılan bildiğim kadarı ile sadece değiştirip vag-com dan sürücü airbag ini tanıtman yeterli ama oytun abiye sorarsan çok daha net bir yanıt alırsın en olmadı msn den yaz ben üçelden olcay abiye sorar sölerim olur mu ne yapmak lazım die...
..::PASSATURBO1::..
Oytuna ulasabilirsen sorarsin
Gelmeme az kaldi ebaydan almak istediklerimi siparis vermeye basladim.Hersey bitmis gibi sirada direksiyon var ama soru isaretide var acaba olurmu diyeMustafa sana zahmet ogrenip buradan yada msn den yazabilirsen cok makbule gecer.
ewet başkan etkadan baktırdım 3 kollu ve 4 kollu direksiyon die geçiyor 99 a4 b5 in bizim sline direksiyonu olarak bildiğimiz direksiyon onlarda siyah 3 kollu spor direksiyon diye geçiyor birkaç rengi filanda varmış bunların siyah 3kollu spor direksiyon a4 b5 99 modelin kodunu öğrendim:4B0419091424H imiş.. ayrıca direksiyon herhangi bir işleme maruz kalmadan montajlanabiliyormuş airbag li bir şekilde değişim olduğundan fakat benim sana sölediğim olay dışında;vag-com dan adaptasyonumarım yardımcı olabilmişimdir ama yerinde olsam sana yolladığım linkteki diğer direksiyonu takar çarşıyı pazarı karıştırırdım hahaha
..::PASSATURBO1::..
Direksiyonu al geç 3 kollu Quattro'lardaki direksiyon S line ve daha şıktır. Her 2 direksiyondaki airbag'lar standarttır ve birinden diğerine taşınabilir...
İş bir soketi söküp diğerinde yerine takmak kadar kolay...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)