Arkadaşlar evde ve ofiste TTnet 2048 bağlantı kullanıyorum gayet memnunum ancak şöyle bi problemim var hemen anlatayım.
Evde kullandığımz adsl hattı 2048 bağlantı hızında ve kotalı kardeşim 3-4 aydır kotannın içine etmiş 4 aydır 76 milyon adsl fturası geliyor.Hayli ile peder en sonunda isyan etti dün telekma gitmiş sınırsız pakete geçmek istediğini söylemiş.Tamam geçirelim demişler bi 10 lira ekstra ücret istemişler.Peder tamam demiş ancak onun dışında bi 29 lira da açma kapama ücreti yansıyacağını söyleyince peder dellenmiş vazgeçtim tamamen iptal edin demiş ve hattı internete kapattırdı dün.Taahüt vermişiz sözde ama biz bu şekilde ib taahüt vermemiştik.Neyse sadede gelelim
Şimdi yeni bi internet alıcam aranızda TTnet dışında başka bişey kullanan varmı?QuickNet e baktım bizim siteyi desteklemiyomuş henüz SuperOnline ADSL alayım dedim 8mbps ye kadar limitsiz tarifeden 49 lira aylık ondada 15GB limiti varmış ay içerisinde 15gb ı geçersen 512 ye düşüyomuş bağlantı daha sonra tekrar eski hızını alıyomuş?Kafma çok karıştı siz olsanız ne yapardınız?Uydu çekicem eve en sonunda o olucak