arkadaşlar h4 xenon kit almayı düşünüyorum uzun kısa almak istemiyorum marka tavsiyeleriniz nedir cevaplarınızı bekliyorum Saygılar...
arkadaşlar h4 xenon kit almayı düşünüyorum uzun kısa almak istemiyorum marka tavsiyeleriniz nedir cevaplarınızı bekliyorum Saygılar...
texon kamasonic tavsiye ederim kanki
kamasonic tavsiye edermisin ??
bayaa ucuz fiyatıda 125 liraya kadar war sıfır alayım gitsin ondan ozaman kullandınmı kullananı gördünmü flan ?
kanka benim kuzen almıştı geçen sene hala kullanıo bi sorun yaşamadı
m tec tavsıye ederım cunkı arabayı garantı altına alıyorxenondan bır durum kaynaklasırsa butun masraflarınıı oduyorlar
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ben monza aldım ucuz 3 senedir maşllah tık demedi![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
cın mallarının ıyılerıde var
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ya aslında monza da 170 lira kamasonic te 125 lira bilemicem önümüz hafta alacaz bişi işte
bu arada mtec ler garanti altına alıyo ama 3 tene xenon parasıda veriyosunda o bizde yok işte![]()
Çin oğlu Çin Sunpartkullanıyorum 2 arabada toplamda 3 senede hiçbir sorun yaşamadım
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Çin malları sadece ışık verir. Fakat philips, osram gibi markalar alırsanız önünüzü görebilirsiniz...
monza al kanka fiyat ve kalite konularnda gerçekten iidir.çok dandik bi şey olmasın ,çokta pahalı olmasın dersen kesinlikle monza alıcaksın
kamasonıc kullandım kullandırttım monza kullanmadım mtec kullananı gordum cok para verenı gordum az para verenı gordum bnce xenon ısı ınce bır ayara bakar.
ef cıvıcte kamasonıc ampullerı kullandım blastlarım markasını hatırlamıyorum ama cın malı deıldı cok guzel yanıyordu magosada efsaneydı mıllet bu ne olm nasıl yanıo dıodu ama onumu sarı ampulden cok goremıyordum neden cunku camın ustu temız deıldı ..
onları sokup ek cıvıce taktım ampuller yıen deıstı bu sefer sentınel ampul kullandım normal farda guzel gosterıyordu.
kamasonıcı suzukı swıftte orjınal farda kullandık arac yuksek oldugundan ondekının gozunu cok alıyordu bıraz asagı egdık kullanıyoruz uzun yolda hafıften gostermıyor gıbı oluo.
sentınel ampul hdı balast ıle sonar angel da kısalarda xenon kullanıyorum ılk taktıgımda 20 metreyı goremıyordum ınce ayar cektıkten snr olaycozuldu sımdı ucaklara bıle sellektor yaparım.
bnce kamasonıce guvenmıyorum dersen sentınel onerırım bıraz daha ıı monza ıkısının arasındabır malzeme cok paran varsa mtec alabılırsın.
kamasonic kullandım 1 yıl hiç bir problem yaşamadım hala aynı zenon arabanın üzerinde sorunsuz kullanıyor arabayı alan arkadaş.yaşar'da m-tec vardı 3 kere beyin değiştirdi.
kamasonic h1-h7 110 tl aksarayda bys tuningte.h4 biraz daha yuksektir fazla fark yoktur
şuan kullandığım xenonları sirkeciden almışdım durmus otomotivden
H4-3 diye geçiyor 8000k uzun kısa motorlu 35w sanırım arıza lambası yakmayan kit olarak geçiyor
240tl civarı olması lazım şuan orda
ampullerin yedek olarak takımıda70tl geçen 1 tanesi kırıldığı için almıştım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)