güzel bir rengi var;
enson turbo almayi düsünüyordun, karar verebildin mi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
vayy cagrı abi..)
Dinçer'in eski arabası. Ama aldığım gibi değil. Turbo almayı düşünüyorum hala ama yanında enjektör ve ecu lazım o beni düşündürüyor...
kazasız belasız çağrı abi.
benim bi arkadaşımın kuzeni size uzaktan akrabaymış, arkadaşa anlattım kuzeniyle telde konuşurkende böle böle toyota fabrika müdürü diye, kız mavi gözlümü diye sordu hatta![]()
Teşekkürler...
Lewo rolla ağzından bal damlıyor maşallah ta Toyota da fabrika müdürü olmak nere ben nere. Mavi gözlü de değilim işin garibi karıştırmışlar.
Olm bugun gordum otoparkta arabani ama ugrayamadim yanina yogunluktan. Plakayi cama almissinArabaya bi guzellik gelmis, test etmenin vakti geldi artik
![]()
Muratcım ben de senin aracı gördüm amma tuzla da bi firmaya gittim öğle arası o yüzden ben de seni arıyamadım...ancak arabaya sadece plaka yeri değişikliği gelmedi.O mavi nesnenin önünü kapıyo diye çıkardım plakayı... Sonracıma bi adet aem afr takıldı bi de hks fuel pressure regulator . Bi de koyo radyatör takacaktık yanlış radyatör gelmiş...Bi tek enjektör ecu ve turbo lazımdır hepten psiko olması için...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)