User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: F.Alonso resmen Kimi'nin yerine Ferrari de

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

F.Alonso resmen Kimi'nin yerine Ferrari de

Ferrari, Renault pilotu Fernando Alonso ile anlaştığını resmen açıkladı. Ferrari takım patronu Stefano Domenicali yaptığı açıklamada, gelecek sene Kimi Raikkonen yerine Fernando Alonso ile yarışacaklarını belirterek, İspanyol pilotla 3 yıllığına anlaştıklarını duyurdu.
    Aylardan beri spekülasyonları yapılan Alonso-Ferrari flörtü böylece resmen teyit edilmiş oldu. İtalyan ekibinin 2010 sürücü kadrosu da Massa-Alonso olarak şekillenmiş oldu.

Domenicali yaptığı açıklamada, "Kariyerinde iki kez şampiyonluk kazanarak şaşırtıcı bir kabiliyete sahip olduğunu gösteren, yıldız bir pilotu takımımızda görmekten büyük gurur duyuyoruz" dedi.

Alonso'nun Ferrari'ye gelişiyle, Raikkonen'in Lewis Hamilton'ın yanında eski takımı McLaren'a dönmesi bekleniyor. Raikkonen, 2007'de, Ferrari'deki ilk sezonunda dünya şampiyonluğu kazanmış ancak son iki yıldır beklenen sonuçları almakta başarılı olamamıştı. Raikkonen'in, İtalyan ekibi ile bir yıllık anlaşması daha vardı.

Domenicali, "Tabi ki, Ferrari'de geçirdiği süre içinde yaptıklarından dolayı Kimi'ye teşekkür etmek istiyorum. Bizimle geçirdiği ilk yılında şampiyon olmayı başardı ve böylece Ferrari tarihine bir katkıda bulundu. 2007 ve 2008'de markalar şampiyonluğunu kazanmamız da çok önemli rol oynadı" dedi.

Fin pilotun, 2009 gibi zorlu bir sezonda bile, aldığı iyi sonuçlarla kabiliyetini sergilediğini belirten Domenicali, "Sezonun geriye kalan son üç yarışında da iyi zamanlar geçirebileceğimize eminim" ifadelerini kullandı.

Raikkonen ise, Ferrari'den ayrılışının, karşılıklı anlayışla gerçekleştiğinin altını çizdi.

Raikkonen, "Her iki tarafın da rızasıyla, 2010 sonunda dolacak olan sözleşmenin, bir yıl önceden fesh edilmesine karar verdik" şeklinde konuştu.

Fin pilot, "Birçok yarış kazanarak üç harika yıl geçirdiğim bu takımdan ayrılıyor olmaktan dolayı çok üzgünüm. Bu süre içinde dünya şampiyonluklarının yarısını kazandık. 2007'de dünya şampiyonu olmayı başardım. Böylece, kariyerimin başında kendim için koyduğum bu hedefi gerçekleştirmiş oldum. Burada kendimi her zaman evimdeymiş gibi hissettim. Bu takımla ilgili hatırlayacağım birçok mutlu hatıralar olacak" dedi.

alıntı ; TurkiyeF1.Com
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alonsonun ferrari ile ne yapıcağını çok merak ediyorum doğrusu

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Raikonen en sevdiğim pilot.İnsallah güzel bir takıma gidip başarılı olur.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

Hamster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault'un buna tepkisini çok merak ediyorum.Ayrıca Raikonende hiç fena bir pilot değildi.Hayırlısı bakalım.Gelecek sezon baya ilginç olacağa benziyor...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    massa ne durumda peki ?
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    massa tekrar donecek diye duydum ben
    raikonen benmde en sevdigim pilottu ama olmadi mercedes de hep biseyler eksikti sucu hep arabaya atiyodum ama bekleneni ferraride de veremedi her zaman en hızlı pilot olabilir ama sampiyonluklarla o unu yakalayamacak

cess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza yapsada puan alamasa dediğim adama,şans dilicem demek artık

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferrari son un başlangıç ını yaptı ...

1- alonso 05-06 da özellikle michael ve ferrari hakkında yaptığı haraketler ve konuşmalarla tifosiler tarafından gridde sevilmeyen adam ...

2- şartlar biraz zor olucna basın önünde her türlü takıma suçu atıp saldıran bi adam ...

adam hiç bi şekilde rekabet e gelemiyor takım arkadaşı onu zorlamaya başlayınca her türlü yola başvuruyor ...

yüzde 90 da kimi mclaren e geri döncek altına iyi bi araç verilirse kimi çok can yakar zaten lewis de orda markalar şampiyonası çok zor olucak ferrari için
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1- alonso 05-06 da özellikle michael ve ferrari hakkında yaptığı haraketler ve konuşmalarla tifosiler tarafından gridde sevilmeyen adam ...

2- şartlar biraz zor olucna basın önünde her türlü takıma suçu atıp saldıran bi adam ...

adam hiç bi şekilde rekabet e gelemiyor takım arkadaşı onu zorlamaya başlayınca her türlü yola başvuruyor ...

yüzde 90 da kimi mclaren e geri döncek altına iyi bi araç verilirse kimi çok can yakar zaten lewis de orda markalar şampiyonası çok zor olucak ferrari için
    ben bu kadar uzun yazmaya usenırdım
    ellerine saglık içimden gecenlerı kelımesı kelımesıne yazmıssınız

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balonso'nun ne işi var ya Ferrari'de..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimi'yi palas pandıras göndermeleri S.F.'ye yakışmadı. Bakalım Alonso ile arabayı geliştirebilecek miyiz? Zamanında ettiği lafları şimdi hatırlayacak mı acaba?

Maşallah artık sponsor ne derse o oluyor. Bu işinde cılkı çıkmaya başladı

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferrarinin karizması açısından çök kötü, artık ferrariye binmemek için sebebimiz var alonzoyu protesto ediyorum:.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen katılıyorum, bir tifosi olarak hiç beğenmediğim bir karakter.Ayrıca ispanyol arkadaşım bile Alonso'yu sevmiyor
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence olması gereken buydu, neden derseniz bu tip sporlarda uyum çok önemli, italya gibi ateşli ve sıcak kanlı bir takımda kuzeyli soğuk karakterli bi sporcunun olması yakışmıyordu bence, ispanyol ateşi alonso ile yine bir latin olan massa daha uyumlu olucaklardır. Diğer taraftan alman takımı olan mc laren mercedeste finli raikonen ve yine kuzeyden ingiliz hamiltonda daha başarılı olurlar diyerek olaya farklı bi bakış açısı getiriyorum...
    TeamPASAOGLU

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    schumacher ve ferrari taraftarı olarak ben de tepkiliyim, kimi favori pilotum ama adam son 2 senedir heyecanını kaybetmiş durumda onun gitmesi iyi,

bir de f1'in geleceği için de alonso-ferrari birlikteliği olumlu olarak düşünüyorum, gelecek sezon iyi geçer

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michael Schumacher, Ferrari'nin gelecek yıldan itibaren, çifte dünya şampiyonu Fernando Alonso ile yarışacak olmasını memnuniyetle karşıladı.
    Schumacher'in kariyerinin son iki senesi olan 2005 ve 2006 sezonlarında iki kez şampiyon olan Alonso, İtalyan ekibi ile 2 yıl opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya imza attı.

Alonso, dün yaptığı açıklamada, Ferrari'de art arda beş kez şampiyonluk yaşayan Schumacher'in İtalyan ekibindeki başarılarını tekrarlamayı umduğunu belirtmişti.

Takımda danışman olarak görevine devam eden Schumacher, Alonso'nun transfer kararına ilişkin sürecin başından beri içinde olduğunu belirterek, İspanyol pilotun takıma gelişinden mutlu olduğunu söyledi.

Alonso ve Ferrari ismini yan yana görmeyi istediğini belirten Schumacher, "Bu kararın daha başından bu yana sürecin içindeyim, bu fikri hep destekledim" dedi.

Kişisel internet sitesine yazan Alman pilot ayrıca, "Fernando'nun bizimle kendini çok iyi hissedeceğine eminim. Sadece şunu söyleyebilirim: Hoşgeldin Fernando" ifadelerini kullandı.

TurkiyeF1.com
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

ömeRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimi mclaren gidip 2005 teki gibi giden bir araç verirsiler altına o zaman görecem ferrari ve balonsolarını....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Massa ve Alonso ferrarinin gelecek sezondaki pilotları. kimi mercedes e geçiyor. hamilton ve kimi ikilisi yarışacak diye okumuştum ben. F1 in büyük bir kazirma kaybettiği bir gerçek. takımlar ne yaparsa yapsın eski popülerliğini kazanaaz bence...

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alonsonun pilotajı iyi oldugu kesin , şampiyon oldugu senede takım arkadaşı ilk 5e zor giriyordu bunu unutmayalım , ve de geçtiği rakipleri arasında schumi de , kimi de vardı . Bazen sivri dilli oldugu dogru flavio ile yanyana durmasından kaynaklanıyor olsa gerek . Lewis'n şampiyon oldugu ilk sene de ard arda girip aynı yakıtı alması gerektigi zamanda bile 1-2 sn fark oluyordu aralarında , birine asıl diğerine yedek aracları vermeler , böyle bir şey olsaydı eminim her pilot konusurdu , bunun dışında kişiler hakkında kötü kkonustugunu duymadım . F1e başladıgından bu zzamana özellikle izlediğim pilotlardandır kendisi . O yüzden beni bu haber mutlu etti , hak ettiği bir koltugu kazandıgıdndan .
    Instagram: mutusgarage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)