106 gti'lı arkadaşların ricası üzerine yapılmış bir denemedir,106 ankaranın iyi yürüyen gti'larından olduğu ve Roz'u rahat geçtiği söylendi.videolar aşağıdadır.
Yorumsuz....
106 da neler oldugunu bilmiyoruz.
iyi seyirler.
106 gti'lı arkadaşların ricası üzerine yapılmış bir denemedir,106 ankaranın iyi yürüyen gti'larından olduğu ve Roz'u rahat geçtiği söylendi.videolar aşağıdadır.
Yorumsuz....
106 da neler oldugunu bilmiyoruz.
iyi seyirler.
pek bi geçer gördüm![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
106 nın vites geçişleri çok değişik.
Yani herkez memnun ise güzel video olmuş nediyelim![]()
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Bizim arkadaşlara denemeyelim gerek yok dedim ama ısrar etti arkadaşlar kırmadık bizde ,yok denemem desem götü kalktı diyecekler deneyincede bizimkiler ya abi negerek vardı diyolar![]()
roz u rahatmı geciyomus
roz u rahat gecen 106 mı vardiki bu rahat gecsin
plakası ne aracın?merak ettim
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Vallahi biz Roz'u geçiyo diye referans almadıkIsrarla denemek istiyo dendi ,
Plakası TIV 03 ..Sürende tiwity lakaplı arkadaştı herhalde,
Pp plaka saxo(1800cc atmo hali) ile denediler onu zorlanmadan geçti![]()
bu aracla denemedik
pp plakalı saxo benim bildigim turboluydu ama?hangi saxo?
bizim rozla cenkin type r la videolarımız var simdi arayıp bulamamda izliyenler bilir
bu yazdıkların komik
gerci sende onların yalancısısındır onlar ole dediyse yapacak bisey yok,agzı olan roz u geciyo![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Ankaranin en iyi yuruyen 106'larindan biriyse bu , en kotusunu gormek istemiyorum
MasALLAH .. 106 type r 'in logosunu bile gorememis ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
vlla ben tweety serkan ı tanırım...ankaraya butun tıv ları satmış adam tıv tuv tvt...hepsını serkan sattı bu ankaraya
ama eminim ki sırf arabaları denemek için demiştir roz u geçtim diye yoksa serkanla ben ömrü hayatımda hiç yuruyerek bile yarışmadık
yani buna inanmanızıda ztn beklemedim pek cunku roz un cenk ın type r la gidişi clio rs le gidişi video halinde hala sitedeyken inanmak pek doğru olmaz![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
arkadaşlar biz onların dediğini söyledik yani onların yalancısıyız![]()
sef yapmısın yapıcagınıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Combolar Tıv 03 106gti sahibi illaki bu muhabbetden haberi olur,arabasında egzantrikmi,nosmu,turbomu ? neoldugunu deneme öncesi sordum,onlar bas,pandizot vs.sokuyodu,araba canlı abi dene gör dediler..burak haklı bize o sekilde bilgi verdiler,belki roz satıldıktan sonra denemislerdir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)