User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Araç alımı (yardım)

Oğuzhan Ç. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araç alımı (yardım)

herkese iyi günler bır otomobıl firmasindan ötv indirimiyle bir araç aldım ve aracın %60lık parasını ödedim satış danışmanın söylemine göre 1hafta sonra araç teslim edileckti geçen hafta aracımı teslim etmeleri gerekirken hala aracımı teslim alamadım ve sadece yapılan işlem adıma aracın vergisinin yatırılmasi ve sordugumda araç gümrükte vs gibi sözler bu aracı almayıp geri ücret talep edebilirmiyim

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhan_gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese iyi günler peugeotdan ötv indirimiyle bir araç aldım ve aracın %60lık parasını ödedim satış danışmanın söylemine göre 1hafta sonra araç teslim edileckti geçen hafta aracımı teslim etmeleri gerekirken hala aracımı teslim alamadım ve sadece yapılan işlem adıma aracın vergisinin yatırılmasi ve sordugumda araç gümrükte vs gibi sözler bu aracı almayıp geri ücret talep edebilirmiyim
    bildiğim kadarıyla alırısn çünkü adamlar siparişle arabayı getiriyor eksta donanımlı felan daha sonra siparişi iptal ediyor aracı başlarına satıyor yani olmayacak birşey değil gibi

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden vazgeçiyorsun?
    araç gümrükte olayı doğrudur aracın gelmesi sürebiliyor yani hangi marka olursa olsun gecikme ihtimali her zaman var emin ol onlarda seni bekletmekten hoşnut değildirler..niye bekletmek istesinlerki..

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sözleşme yaptıysanız kesin teslim tarihide belliyse paranı alırsın. sözleşmede kesin tarih belli degil en hızlı şekilde yazıyosa aracı teslim almak zorundasın, eger aracında belirgin bir hata yoksa vergiler kesildiktensonra eger bi hata varsa tüm paranı geri öderler bunun için de aracı teslim aldıktan sonra 7 iş günü içinde tüketici haklarına başvurman lazım geçerli bi sepele...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araban hayırlı olsun vazgeçemezsin arabanın vergileri ödenmiş geri dönüş belki çok çok küçük ihtimal vardır ama araç gümrükte değildir çünkü gümrükteki aracın vergisi ödenmez araç daha tr'ye bile girmemiş nasıl ödendi anlamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vazgeçiş sebebim aracımın hala ne zaman alacagıma dair hiç bir bilgi alamamam teslim tarıhım maks.30u idi ve şuan için sordugumda gümrükte samandıraya gelicekler ordan dagılacak gibi kesin olmayan bilgilerden dolayı

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstersen vazgeçebilirsin tabi satışçıları ikna edebilirsen. İstemiyorum şikayetciyim dersin mecburen iptal edecekler. Vergiyi yatırmış olsalar bile iptal olabilir. yeterki plaka çıkmamış olsun hertürlü iptal ettirirsin.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egerki 30 eylul gunu son indirim gununde yapilmis ise islemin soyle bi,r durum oldu. 30 eylu gunu otv indirimin son gunu oldugundan vergi dairesine gelen vergi islemleri ile ilgili olarak gece 12ye kadar calistilar. sirada bekleyen onlarca insana ve ise ragmen saat tam 12de artik 1 ekim oldu islemleri yapamayiz bitti hersey diyip insanlari magdur ettiler. seninde durumundan biraz boyle bisii sezdim. sana soylenmemis olabilir ama vergisi icin son gun beklenmis olabilir ihtimalinide goz onunde bulundur derim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç gümdükte ve vergisi odenmiş gibi bir durum sozkonusu olamaz fatura kesilmesi gerekiyor

bence mgnpower in dediği gibi bir durum sozkonusu veya arabanı direk nakit veren birine satılar bunu hep yapıyorlar.

bence paranı geri alabilirsin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nıhayet yetkılı bırınden cevap aldım aracım samandıradaymış şuan ıtıbarı ıle plakam çıkmadıgı için hala ıptal şansım var aracın gununde teslım olmama nedenı işlemlerın yogunluguymuş bana şuan için teslım gunu haftaya p.tesi dedıler teslım tarıhını çok geçtklerı için magdur ettıklerı için aracımı on sıralara alıp yarın akşama kadar teslım etmeye çalışcaklarını soyledıler teşekkur ederım yardımlarınız için

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi hayırlısı
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi firma olduğunuda yazarsan sıfır otomobil alıcak arkadaşlar da bu sıkıntıları çekmemiş olurlar .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hemen hemen her firmada var ayni sorun ama

Umut_Gunes
    Misafir
    bencede sözleşme cok önemli eğer sözleşmen varsa orda adam sana şu tarihde diye belirtmişse mutlaka getirmesi gerekir ama yoksa böle bi sözleşme bklemeni tercih ederim çünkü bazen uzun sürebiliyo bizde 1 aya yakın arabanın gelmesini beklemiştik gümrükte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)