Arkadaşlar Mali Müşavirlik bürosunda işe basladım daha yeniyim 4 ay oldu
Muhtasar,KDV,Geçici,Beyanname vs derken birseyler oğrendim kısa sure zarfında
öğrenilcek cok sey var bu konuda bilgi paylaşımının olduğu muhasebe forumları varmı?
Arkadaşlar Mali Müşavirlik bürosunda işe basladım daha yeniyim 4 ay oldu
Muhtasar,KDV,Geçici,Beyanname vs derken birseyler oğrendim kısa sure zarfında
öğrenilcek cok sey var bu konuda bilgi paylaşımının olduğu muhasebe forumları varmı?
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Muhabese mezunuyum ama bir türlü sevemedim muhasebeyio yüzden muahsebe yerine otomotiv sektörüne atıldık
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
iyi bakalım bende logo tiger kullanıyorum forum sitesi falan takılmıyorum herkez bişey söğler. Bi foruma üye olmuştum ismini falan tam hatırlamıyorumda belki diğer muhasebe forumları iyidir ama o site nerden bulmuşsam feci saçma sapan bi forumdu .Hani bazen burda da oluyo ya herkez usta kesilirişte orda da öğle herkez müfettiş gibi yazıyordu
ben 3-4 yıldır yaklaşım yayıncılığın aylık dergisini takip ediyorum. dergi dediysemde 300-400 sayfalık mevzuatdan tutda maliyet muhasebesine kadar , tavsiye ederim..
www.alomaliye.com
bu site kesinlikle aklınızın bir köşesinde kalsın güncel tüm mevzuatlar yasal değişiklikler herşeyi buradan takip edebilirsiniz.
ben 10 yıldır kurumsal bir şirketteyim program olarak SAP kullanıyorum.viraz daha vakitli bir zamanda başka linklerde ekleyeceğim.
Bizde maliyet muhasebesi genel muhasebeyi Ventura'dan işliyoruz.
hayır yaw ne interneti
yerel ağ![]()
Hayırlı olsun
2005'ten beri özel bir denetim firmasında portföy yönetmeniyim![]()
Üstatlarımdan duyduğum kadarıyla bu işin sonu yok bilmediğimiz çok konu başlığı var..
Aklına takılan hertürlü konuyu sorabilirsin.
Eta7 , Eta8 , LOGO , LKS 2 , GO , TİGER gibi paket programlar en yoğun kullanılanlar ..
Paket programı araba gibi düşün , ehliyetin varsa hepsi kolaydır. Ehliyetin ise Tek Düzen Hesap Planı
SGK mevzuatları kurumsal işler vs. diye uzar gider....
Bilgi kaynağı olarak alomaliye tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)