bmw'nin audi'ye dokundurduğu yeni reklamı
sabah egzersızlerı falan yapmöıslşar sonra rahat koltuga oturup herkez ısıne gıdıyor reklamcı dılı oldu galıba![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
çok afedersiniz yanlış linki koyunca tabi auhauahaynı reklam ama devamı var
güncelledim arkadaşlar
http://www.youtube.com/watch?v=6qNJxyOfsIA
kocaman audi a4'ü görmedinizmiadam arabanın camından içeri girmek için atlıyor ama kapıya çakılıyo ama bncede bmw nire audi nire *******audi*********
valla bence audili sakin sakin cool bi tavırla alaycı bi gülümsemeyle arabasına binseydi daha güzel olurdu benceama ozaman audi reklamı olurdu
![]()
bmw audiden daha rahathadi cnm söför koltuğundan yan koltuğa içerden geçmeye çalışın bakim 180 üstüyseniz itfaiye anca kurtarır sizi bıraksınlar bmw yi camdan girio atlıo falan
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Bence düşünceyi tam anlamıyla vermiyor.. Sportifliği ön plana çıkarmak istemişler Audininde BMW ye özendiğini anlatmışlar aslında ama kasış bir reklam olmuş..
Audinin yerinde olsam bu reklama cevap olarak çok sakin bir şekilde işine gitmek için elinde çantasıyla Audisine binen bir adamın etrafında hoplayıp zıplayan bmwlerine atlamaya çalışırken sağını solunu kıran tipler yapardım Audinin ağır başlı temasını ön plana çıkarırdım..![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Aynen bmwye yakısmayan bir reklam olmus
Bmwnin en iyi reklamı bence E39 M5 reklamıdır![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)