merhaba arkadaslar forumunuza yeni uyeyim ve bu iki arac arasinda gidip geliyorum sizce hangisini almaliyim performans,konfor vs..
merhaba arkadaslar forumunuza yeni uyeyim ve bu iki arac arasinda gidip geliyorum sizce hangisini almaliyim performans,konfor vs..
Bildiğim kadarıyla ikisinide makinası aynı. Ama 4 kişilik ve daha yakışıklı olması bence e46 yı bi adım öne çıkarıyor. Hele seca blue veya imola red olursa![]()
cok ciddi perf. farkı var arada..
z4 m coupe derim.
ciddi agırlık farkından dolayı perf. farkı var..
Hımm doğru söylüyorsun, ama e46 nın yakışıklılığı onuda kapatır.
basar13 konuyu görünce en detaylı bilgiyi sana yazacaktır.
M3 e46 almaya karar verirsen bi yakınım satıyo ve nakite ihtiyacı oldugu icin tertemiz gercekten temiz,bir kere bile zorlanmamıs motoru kadar dısıda temiz bi arac pm atarsan gercekten dusunuyosan yonlendirirm sana.Not:sevgili yoneticeler,umarım bole yazdım ama bi kural ihlali yapmamısımdır.
marjinallik+perf diyosan z4m
gundelik+perf olsun diyosan birazda e46m derimhehe
- K -
________
Dr.Ecu
aralarında 400kg dan fazla fark var. Buda motorları aynı olduğu için ciddi bir performans farkı doğuruyor. Ancak e46m3 çok ykışıklı bir araç
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
e46 derım tek gecerım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
M3 ile standart e46 farksiz demek, bakmak ile gormek arasindaki fark.
Performans yonunden ozellikle aktarma konusunda Z4M cok iyi. Benim secimim kullanislilik ve gorunum acisindan e46 olurdu.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)