bencede zor secım ama gonlum astradan yana
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bana göre astra.. hem tip bakımından hede fiyatı bakımından. ama bişi sorcam golf tsi lar 2 çeşit deilmiydi tsi olarak
biri 140 diğeri de 170 lik ? yoksa en kasasında değişti mi ?
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
1.4T Motorunu şuan için bilemeyiz ama Özellikle dış Tasarım olarak Astra çok şık duruyor bence..Bu sefer olmuş yani.Tabi bunlar en dolu olanlarıdır,baz modelde böyle duracakmı o da ayrı mesele![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hiç düşünmeden tabiki opel. Hem çok daha fresh bir görüntü hem çok daha ii bir iç görünüm. E tabi bide iddialı bir motor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Astranın içi direksiyon hariç daha güzel görünüyor dıştan pek beyenmedim.1.6T motor üretimini durdurdu mu opel?
AstraYanlız direksiyon biraz fazla ağır kalmış İnsignia formunda yapmışlar ama aynı direksiyon Cruzeda da var Astrada da İnsigniada da. Golf'ün direksiyonunu astrada opel logosuyla tercih ederdim
![]()
astra güzel olmuş gerçekten... ama performans olarak 122 bg golf e yakın olması çok gıcık eden bir durum![]()
Hem iç hem de dış tasarım Astra.
Fakat aralarındaki 18hp ye rağmen Astranın 0-100 km hızlanmasının 0,2 sn geç olması ilginç
astranın orta konsoldaki tuşlar çok karışık tamamen bir hata...
görsel olarak astra daha iyi duruyor ama opel ile vw farkı açısından golf derdim.
Aradaki fiyat farkınıda gözetin değerlendirme yaparken derim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Golfteki tuşların daha küçük ve sıkışık olduğunuda unutmamak gerek...
valla astra golften ucuz olacağına göre
kapak jant golf ile full donanımlı astra yakın fiyatlarda olacağına göre
astra![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)