kardeşim geçmiş olsun
yuhh yaa şerefsizler komple konsolu sokmuşler çok geçmiş olsun
şu zor kırılan guvenlik filmlerinden yaptırma niyetim var ...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Geçmiş olsun kardeşim o yaptığı şey için ödeyeceği bedelin büyüklüğünü bilse insanlar keşke emin ol ne hırsızlık kalır ne hak yemek DD yi kaskoya işletmişmiydin
Bunları benzin dokup yakmak lazım it oglu itler cok gecmıs olsun.
Cok geçmiş olsun.
Çalanlara o kadar cok sey demek istiorum ama diyemiyorum.Aynısı bizim basımıza geldi.Biliyorum hissetiklerini![]()
geçmiş olsun
www.honda-tech.com
Aynı şekilde evimin olduğu sitedede açık ve gizli kapalı devre sesli kayıt yapabilen kamera sistemi kurulu durumda.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Off ya pes yemin ederim pes yazık günahtır Allah yanlarına koymasın inş..geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
çok geçmiş olsun
hırsızlar kadar adi şerefsiz başka bi mahluk yok dünyada hayvanlar bile daha değerli
Ohaaa yaaa..Nasıl bi cesarettir bu nasıl bi kansızlıktır yaa...Geçmiş olsunn...
Arabaları sırtlarına alıp götürmediklerine sükür ediyorum artık yaa..
tesısat ıcın benım arabamı caldılar 2 saat sonra bulduk aracı herseyı sokuk sekılde. ogun bugun ses sıstemı yaptırmam. gecmıs olsun
offff cok geçmiş olsun.....double din takmak gercekten cesaret bu devirde heleki kapalı garajın yoksa.....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)