Almayı düşündügümüz bi araç Tanıyan bilen antalyalı arkadaşlar bilgi verirseniz memnum olurum..
http://www.sahibinden.com/320_ci_ari...XQQdisplayitem
Almayı düşündügümüz bi araç Tanıyan bilen antalyalı arkadaşlar bilgi verirseniz memnum olurum..
http://www.sahibinden.com/320_ci_ari...XQQdisplayitem
Arac hakkinda bi bilgim yok,yanlis anlasilmasinda,kaput ayarsiz duruyo.birde bence pek bir albenisi yok,tr piyasasini takip etmedigim icin bence baska araba bakin derim.Hayirlisi olsun
- K -
________
Dr.Ecu
eer alanyadan antalyaya satılmışsa araç biliorm 2 yan binamda oturuodu çocuk ve 330 die hatırlıodum arabayı ben.
aynısı çünkü dış olarak, ve herhangi bi problemi yoktu zorlanmamış bi araçtır yani yürüyen ve motor olarakta.
M3 le tek farkı fiyatı yazmış .. gerçi araç bana da cazip gelmedi. 40k tl ye başka bi araç bak derim.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
40000 tl ye .. o dirilikte o km'de temiz full donanimli bir 3.30 CI bulmak kolay degil bana gore ..
Sahsi gorusum arac benim hosuma gitti ..
Egzozlar tamponlar , ekler , kaput vs ..
Gayet cekici duruyor .. Pazarlikla alinabilicek bir fiyatta ..
Yakin bir arkadasim 2001 Komple A'dan Z'ye Hamann modifiyeli 3.30'u 50000 TL'ye aldi 5 ay once ..
Yani 40.000 TL butceye guzel bir 3.30 CI bilmiyorum ..
Samanlikta igne aramak gibi birsey ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
gücmü? yanlamamı?
aynı arabadan bahsediyoruz dimi 320 ci
düz vitesi 5 lira ucuz eder benden soylemesi cok aldık sattık,satarken coook sıkıntı cekersin.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
5,6 tane var sahibindende ama siz illa mpaket istiyorsanız o ayrı tabi
bana kalsa mpaket 170bg 320ci alacagıma stok 230 bg 330ci alırım ,
umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar antalyadan
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
birde gerçekten bilmediğim için mazur görün ama bilmemk değil öğrenmemk ayıp3.20 3.28 ve 3.30 arasında vergi v yakıt olarak ne derece fark var acaba net bilen varmı içinizde
yakıtta hic bi fark yok diyebilirim ama vergi cok oynuyor 320 le 330 arasında..
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)