Arkadaşlar aracıma coilover alcağımda. sizce d2 mi hks hipermax mı ?? hks ses vs yapıyo diyolar ama tam kullanıcıılar söylerse iii olr teskkrler
HKS HİPERMAX
D2
DİĞER
Arkadaşlar aracıma coilover alcağımda. sizce d2 mi hks hipermax mı ?? hks ses vs yapıyo diyolar ama tam kullanıcıılar söylerse iii olr teskkrler
EJ25,
Biraz sert ve ses yapio diye bende duymustum baska marka dusunursen ohlins al derimD2 icinde patliyor deniyordu bir ara son uretimlerini bilmiyorum ama.
ben 2 senedir d2 kullanıyorum dere tepe taş gibi,
çok alçak ve çok sert..... şimdiki aklım olsa daha az indiren birşey alırdım.
Built to fall....
ben en yüksekte kulanıyorum, ama ben de tuhaf adamım
sertlik yumuşaklık ayarı var ama genel olarak çok sert.
ama kalitesizlik patlama vs vs kesinlikle yok...
Built to fall....
d2, megan vs gibi markalar aynı fabrikadan çıkıyor sadece farklı renkelere boyanıp farklı etiketlerle satışa sunuluyorlar. bu coiloverlar tein gibi firmaların arge çalışmlarına sahip değiller, yani yol tutuşu pek iyi değil. drift coiloverı olarak başarılılar çünkü sertler ve de camber ayarı falan verildikten sora başka bir opsiyona pek ihtiyaç duymuyorlar. gerçekten çok zert olduklarını duymuştum, ae86 için sorduğumda aracını döker demişlerdi, o kadar konforsuz yani. imkanın varsa daha kaliteli markaları öneririm.
merttepe
sen sadece aracını düşürmekmi istiyorsun? o zaman coilover yayları satılıyor daha yumuşak bir yay takabilirsin fakat yol tutuşun artsın istiyorsan (ki drift yapmıyacaksın sanırım subaru için bakıyorsun) o zaman daha kaliteli firmalara göz at derim.
subaru için tein coilover üretiyosa bence ona da bir göz at
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
xyz racing kullanıyorum yanlış olmasın imprezada ilk kullananda benim herhalde çokda memnunum sanada tavsiye ederim![]()
Tein artı EDFC tavsiye ederim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
h&r guzeldır sıddetle tavsıye edıyrum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
hipermax 3 artik ses yapmiyor o sorun cozuldu
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)