maxx car volkan abi ve ertan abi kaplama sektörüne girdiler bende bi kaç foto paylaşmak istedim yarın tamamiyle biticek 3m karbon detayları ile çıtalar ve ön lip kaldı![]()
maxx car volkan abi ve ertan abi kaplama sektörüne girdiler bende bi kaç foto paylaşmak istedim yarın tamamiyle biticek 3m karbon detayları ile çıtalar ve ön lip kaldı![]()
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
nekadara mal oldu peki??
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kapı içlerinin bi kısmıda kalsın zaten oralarıda kaplasalar kimse komple boyatmaz![]()
hayırlı olsun yunus güzel olmuş ama kırmızı daha bi albeniliydi sanki bitsinde tambi oyle gormek lazım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
maşallah çılgın olacak gibi duruyor allah kaza bela vermesin sonucu bekliyorum tamam haliyle.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hadi yaw ciddimisin volkan abinin kaplamayla uuraştığını bilmiodum işçiliği de güzeldir eminimgüzel olmuş araç
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Maxx car iyidir ertanda volkanda bizim tayfanın adamları severek yapıyorlar bu işin de güzel olacağına eminim ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ilaçlı bi kaplama değilmi bu komple sticker kaplatıp söküldüğünde mahvolmuş boya ve sonrasında komple boyanan araba çok gordumde ondan soruyorum.
yakısıklı olmuş bu kaplatma olayına bende sıcak bakmaya başladm artık.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)