Arkadaşlar uzun zamandır /benim bildiğim/ karting turnuvası organizasyonu yapmıyoruz..kartalda (tünelli inişli çıkışlı olması sebebi ile) yada arzu ettiğiniz başka yerde turnuva yapalım diyorum havalar dahada bozmadan..
olurmu katılım?
Arkadaşlar uzun zamandır /benim bildiğim/ karting turnuvası organizasyonu yapmıyoruz..kartalda (tünelli inişli çıkışlı olması sebebi ile) yada arzu ettiğiniz başka yerde turnuva yapalım diyorum havalar dahada bozmadan..
olurmu katılım?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
hadı bgun yapalım o zaman
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
apacılerden ben,göki,yavuz,çetin,onur beraberız ztn toplanalım bugun yapalım sogutmayalım arayı![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
yok yahu almazlar bizi olurmu öyle şeybende tepe in çık olduğu için seviyorum maksat eğlenmek ortak bir karar alırgideriz sonrasına bakarız milletin durumuna göre
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
bizim celaliye deki karting pist i yaşıyormy hala bilmiyorum yaşıyorsa geceleri açık orası açmazsa bendn selam söyleyin eczacılardan diyin her türlü açar![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu gece zor ama
başka bi gece organize olalım erken saatlerde git gel sorun olur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kartaldakıne 1 kere gıttım mesela 1. vırajda adam spın attı veya kaza oldu butun araçları bır anda kesıyorlar elektronık olarak sen alakasız bı yerdesın senıde kesıyor cok sacma salak bır sıstem tamam guvenlık amaçlı ama alakasız yerde kesıyor kalıyosun vırjda tam yanlıycaksın araba pırr
kartaldakı o şekıldeydı bılgınız olsun ama pisti güzel
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)