İstanbul-Ankara-İzmir vs. tüm şehirler toplanıyor karting,kahvaltı,hamam,mangal vs. gibi etkinlikler oluyor bizim ne eksiğimiz var ? Bir toplantıda biz yapsakda TechTurkey Adana'lıları bir görse tanısa iyi olmazmı ?
![]()
İstanbul-Ankara-İzmir vs. tüm şehirler toplanıyor karting,kahvaltı,hamam,mangal vs. gibi etkinlikler oluyor bizim ne eksiğimiz var ? Bir toplantıda biz yapsakda TechTurkey Adana'lıları bir görse tanısa iyi olmazmı ?
![]()
Evt bencede iyi düşünmüşsün kanka..![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Dün ordaydık çağdaş siz başka yere gitmişsiniz![]()
Eray bekleriz senide masamıza zaten görürsün kalabalığı![]()
adanada mangal olmaz usta ya drag yapamıyoz biz adam akıllımangal yapmak için toplanırız yigit gelir mangalın etrafında 0 çizmeye çalışır jandarma basar bizi
ama bi burger ypalım bi ara oraya arabayla giremez kimse
![]()
valla kımse benı pıknıge cagırmadı.ben 89375983745893724 defa denedım bu tur seylerde hep sınır krızlerıyle sonuclandı daha da töbe ettım el atmam dıe
valla ortam güzel bence ,buluşmalar felan da kalabalık ,isteyen rolling e de gidiyor zamanla organizasyon da olacaktır altyapı oluşsun iyice.
Yalnız bazı arkadaşlar ısrarlara rağmen rolling e gelmiyor altlarında modifiyeli honda ile hayır geçtim cok korkuttum sanırım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)