çevirmeler arttı, fahri trafik müfettişleri de artık egzoza taktı sanırım. geçen gün eve ceza geldi 73. maddeden. çayyolu civarında oturup beysukent civarından geçenler dikkatli olsun diyeceğim ama müfettişin nerde denk geleceği belli olmaz
çevirmeler arttı, fahri trafik müfettişleri de artık egzoza taktı sanırım. geçen gün eve ceza geldi 73. maddeden. çayyolu civarında oturup beysukent civarından geçenler dikkatli olsun diyeceğim ama müfettişin nerde denk geleceği belli olmaz
bildigim kadarıyla fahri mufettiş goruntulemedikce itiraz edebiliorsun ama onun bir suresi var mustafa istersen git bir itiraz et eger fotograflamamışssa kabul edilecektir
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
itiraz başına iş açmasın.. getir bakalım gerçekten egzozun ses yapıyor mu demesinler![]()
aralarinda çok inanmışlar da var.
Gecen biri cami actirip egzozu fazla bagirtma dedi
tmm canım diyip gazladim
Bizde olalım beğenmediğimiz araçlara ceza keseriz kafamıza göre, yoksa onlar desibel ölçmek için mi programlaniyorlar?
cezaya itiraz etmen için ilk önce cezayı ödemen gerekli mustafa...
![]()
![]()
http://www.dinleturk.com/5099/Eyupha...ermeliyim-Ben-
Dolmus sayfalarim, tükenmis kalem
Kendime bir ceza vermeliyim ben
Hic huzur vermedi bana bu alem
Basimi taslara vurmaliyim ben
Kendime bir kursun sikmaliyim ben
Beynime bir kursun sikmaliyim ben
Sikmaliyim ben
![]()
![]()
![]()
8 yilim kaldi bende muracaat edecem fahri mufettislige... aslinda daha once yasin biraz daha dusurulmesini talep edecem ama kabul gormeyecegi icin ugrasmiyorum.
Madde 5 - Müfettiş olacaklarda aşağıdaki şartlar aranır.
a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
b) En az kırk yaşında olmak,
c) (Değişik bend: 24/11/1999 - 23886 s. R.G./Yön.) En az yüksekokul mezunu olmak
d) En az on yıllık sürücü belgesi sahibi olmak,
e) (Değişik bend: 27/11/2001 - 24596 s. R.G./Yön.) Asli kusurlu olarak ölümlü veya yaralamalı trafik kazasına sebebiyet vermemiş olmak,
f) Müracaat tarihinden geriye doğru toplam beş yıl içerisinde, hakkında 100 ceza puanı uygulaması sonucu sürücü belgesinin geri alınmamış olması,
g) Kamu hizmetlerinden yasaklı olmamak,
h) Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlara, zimmet, ihtiras, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.
geçmiş olsun öde kurtul hiç uyandırma park falan uğraşma
ya da işin yoksa kıllığına sök egsozu stok git iş olsun![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
ankaradan bursa ya mı yazcan abivalla ben olsam nekadar apaçi varsa acımam
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)