Arkadaşlar 5800 almak istiyorun nasıl telefondur özellikleri nelerdir üstündeki wifi ne işe yarar bunları merak ediyorum![]()
Arkadaşlar 5800 almak istiyorun nasıl telefondur özellikleri nelerdir üstündeki wifi ne işe yarar bunları merak ediyorum![]()
PROJECT 01 GARAGE
Ben 5 aydır kullanıorum ozellıklerı olarak cok ıyı bı telefon ama kullanıslıgı acısından bıraz kotu dokunmatık acısından ıphone kadar rahat deqıl meselaayrıca nokıa nın bu telefon ıcın servısı bıraz kotu tuş takımı kılıdı mandalı ıcın 25 gun bekledım ama her ne olursa olsun tavsıye ederım yınede
![]()
çok iyi bi telefon navigasyon wi fi 3g ne ararsan var symbian olmasi çok büyük avantaj program falan yükleyebilirsin samsung star in wi fi modeli çıktı onuda öneririm fiyatida uygun
qwerty telefonlar revaçta artık.5800'ın dokunmatiği hakkında hiç iyi yorumlar okumadım.
Nokia E63,E71 tavsiye edilir.
e71 fazla büyük değilmi ? blackberry tadında e71.
bende 5800 düşünüyorum ama herkez ekran kullanımından şikayetçi. kullanışsız diyorlar denemek lazım olan birinden.
e71 bb gibi kaba hayvanimsi degil,gayet kibar herturlu cebe sigan,ele iyi oturan qwertysi gayet kullanisli olan ,heryonden onu acik hizli guzel bi telefon off asigim sanki ahahhhh
- K -
________
Dr.Ecu
Valla dokunmatikte iphone'dan başkası yalan , nokia'nın böyle yüklü özellikli telefonlarını sevmiyorum hep bir yavaş geliyor bana.
ekranı bence okadar kötü değil, iphone ekranı ile çalışma prensibi farklı heryerde bahsediliyor zaten bu konu hakkında bilgiyi googleda bulabilirsiniz, kullanım farkını sorarsanız iphonda ufak temas yeterli olurken 5800da biraz daha sert basmak gerekiyor. fiyat performans açısından başarılı bir telefon bence.
http://televidyon.com/p/722/2009un-i...00-xpressmusic
burada videosuda var anlatılanlara göre ıphone den daha iyi
PROJECT 01 GARAGE
E71 ile 5800 farklı kategorilerde
eğer qwerty klavye olsun dokunmatik istemem idiyorsan şuan piyasadaki en iyi telefondur sınıfında bb falan filan hikayeaynı zamanda en kibar yakışıklısıda
5800 ı 1 ay kadar kullanma fırsatım oldu dokunmatık ekranı oldukça başarılı ozellikle son günvellemelerden sonra iphone kadar başarılı ayrıca telefon genel olarak symbian ın vermiş olduğu ozelliklerle iphone 10 basar dokunmatik istiyorsan tavsiye edebilirim
hem dokunmatik hem klavye dersen tartışmasız N97 klavyesi netbook gibi takır takır yazılıyor
edit : kafakafaya linkini şimdi gordum ordaki tanıtım neyse gerçekten o sıkı takipçileriyimiphone dalga geçilen nadir programlardan
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bir arkadasımda vardı kullanımı rahat degil zorlanıyor insan dedi kamerası o kadar güzel degil diyordu
ama bende samsung s8300 kullanıyorum nokıanın dokunmatiginden kat kat daha iyi ama bir ıphone kadar olamazlar o yüzden 5800 iyi incele
videoyu baştan sona kadar izledim .. ısındım sanırım. 600 lira gibi bir fiyatı var. düşünülebilinir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)