arkadaslar ankarada ocakbasi onerilerinizi bekliyorumonumuzde pissin hemen ocaginbasina oturabilelim
biserken gorelim
anlatabildim sanirm nasil bisey istedigimi
arkadaslar ankarada ocakbasi onerilerinizi bekliyorumonumuzde pissin hemen ocaginbasina oturabilelim
biserken gorelim
anlatabildim sanirm nasil bisey istedigimi
etimesgutda etriyum war camlı buzdolabından istediğin etleri seçiyosun koyun dana beyaz köfte istersen soslu olanlarıda war parasını ödüyosun masana geçiyosun masanın ortasında mangal ateş hemen geliyo istersen sen pişiriyosun istersen ordaki elemanlar yardımcı oluyolar tavsiye ederim
var turkocagı caddesınde mangal die bı mekan var 10 numara kendın pısır kendın ye kısmı artı fasıl
et giren yere dert girmez.
10gündür nasıl canım çekiyor benim de, ocakbaşı+ çöp şiş + rakı + damardan müzik ,, salaş bi mekan olsun bide.. kürşad abi senin kayınço nereyi demişti bahçelide bi yer diye 4.caddemiydi nerdeydi unuttum bak
Grow up! this is just a car
yıldızdaki adana hakkaten cok güzel ha birde necatibeyde bir tane vardı gecen sene baya memnun kalktık... adı neydi yaaaa :S 2-3 tane var necatibeyde ocakbaşı ama bidenesi hakiki iyi böyle... cıkaramadım adını şimdi..
boyle yapacagınız toplanalım bı aksam yakalım mangalı yiyelim bakalım nası pişio herkes cayyolundaymıs hemde muhabet olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)