Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
m1 gercekten evsane bır araba turkıyede varmıdır bılmıyurm ama gorsellık tasarım makına 10 numara
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ciğeri bu... 280HP civari bunun yol versiyonudur, yani günlik model... Gene 5 ve 7 serilerinden kullanılan m30-b35 blok (6 silindir) ... ama sadece blok tabigerisi motorsport. Bu aracın motoru (m88) ztn e28 ve e34 M5'lerin de motorlarının fikir babasıdır. Aynısını e28, geliştirilmişini e34 kullandı kodu s38 olarak.
İzlediğimiz yarış otomobili Group 4 spec muhtemelen, n/a 470HP, Group 5 spec olanı da var, turbolu 860HP
Bu arabaya bayılıyorum. M1 procar 70 lerde formula 1 haftasonlarında bir marka kupası yan yarış olarak düzenleniyordu dönemin f1 pilotları m1 leri kullanıyordu.
BMW v8 yerine yine büyük blok bir sıralı 6 üretse hiç fena olmaz.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
e21 sonu 23
e30 sonu 25
e36 sonu 28
e46 sonu 30
e90-92 sonu 35 oldu ama ben hacim olarak 3.5 olur diye düşünüyordum, turbo kullandılar, sanırım daha da büyümez m5x serisinde hacim, bir 3.5lt yapsalar süper oldurdu.
e??? , yani yeni 3 serisinde de muhtemelen sonu v8 40 olur, mevcut v8 m3 motoru da geliştirilir gibime geliyor. Hacim olur ama bence "bigsix" yalan olurUmarım yanılırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)